''On je moje sve''

Zaljubljeni kao prvog dana: Indira nam je otkrila zašto se nikad ne odvaja od supruga Miroslava

Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Indira Levak (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Indira Levak (Foto: PR) Pjevačica Indira Levak (Foto: IN Magazin) Indira Levak (Foto: Instagram) +0 Indira Levak (Foto: Instagram) Galerija

Moćno, snažno i seksi - riječi su kojima Indira opisuje svoj novi singl ''Greška u genu''. U njoj se osvrnula na sve snažne, ali povrijeđene žene. Iako je ona trenutačno u sretnoj ljubavnoj priči, otkriva kakva je po pitanju ljubavnih savjeta.

Samo godinu dana je prošlo otkad je Indira zakoračila u samostalnu karijeru. U toj godini je ekspresno brzo izdala i prvi solo album. Porin za najbolji album godine joj je izmakao za dlaku, no Indira to nije previše teško primila k srcu, već se bacila na nove singlove.

Pogledaj i ovo Indira Levak - 6 Suprug najveća podrška! Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

''Fanovi su prezadovoljni, pratim društvene mreže naravno, osluškujem što govore i rekli su - moćno, snažno, seksi. Ja najsretnija na svijetu'', govori nam Indira. 

U novom hit singlu ''Greška u genu'' Indira daje osobnu priču svake žene koja je pogriješila u odabiru muškarca. Pjesma je zato svojevrsna potpora povrijeđenim ženama i savjet da ostanu snažne. Ona privatno pak živi idiličnu ljubavnu priču, stoga za savjete ne bira brojeve prijateljica, već supruga s kojim je nedavno proslavila 5 godina braka:

''Moj suprug je moj ffend, moja frendica, moje sve. Vjerujte mi da, da, moj psiholog. Ja uistinu razgovaram puno s njim'', kaže nam. 

Miroslavu Levaku zaklela se na ljubav u dobru i zlu, ali i na koncertu. Miro je preuzeo svu organizaciju u njezinoj karijeri. I nikada se ne odvajaju. Miro nije Inidiriostao dužan ni komplimentima na račun izgleda u novom videospotu, jer, kaže Indira, on je zaslužan i za njezinu formu:

S dolaskom toplijeg vremena, ova poznata avanturistica slobodne trenutke neće koristiti samo za uživanje na motoru. Indira voli i sunce i plaže. 

Kod njih, čini se, nema mirovanja, pa, ne sumnjamo, neće još mnogo vremena proći, a da nam Indira i Miro ne ponude nešto novo i zanimljivo!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Kelly LeBrock (Foto: Profimedia) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) +4 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Celebrity Ovisnost i estetski zahvati učinili su svoje: 80-ih je bila seks simbol, no danas je neprepoznatljiva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene