Uvijek veselo!

Indira nam je ispričala kako je sa suprugom proslavila godišnjicu braka, ali i zašto je u njihovu domu nastala gužva

Indira i Miroslav Levak - 1 Indira i Miroslav Levak - 1 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Indira i Miroslav Levak - 1 Indira i Miroslav Levak - 2 Indira i Miroslav Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 +0 Indira Levak - 3 Galerija

Inidra Levak nikada nije bila u boljoj kreativnoj fazi. Za vrijeme izolacije je zasukala rukave i bacila se na posao, a sad odbrojava dane do izlaska novog singla, studijskog albuma i nastupa. Pjevačica nam je otkrila i kako je sa suprugom proslavila godišnjicu braka te zašto je s novim članovima obitelji u njihovu domu nastala gužva.

Kada si zaljubljen kao prvog dana, godine u ljubavi prebrzo lete. Indira, kaže, nisu se ni okrenuli, a već je stigla šesta godišnjica braka koju je sa suprugom Mirom proslavila početkom lipnja:

Pogledaj i ovo Metaklapa - 3 Baš drugačiji Ovakvu klapu još niste vidjeli ni čuli! Umjesto dalmatinskih pjesama, ovi momci stvaraju ni manje ni više nego - heavy metal

''Proslavili smo šestu godišnjicu braka, onako već nekako tradicionalno lijepom večericom, bez nekakvih bakanalija, ali već 6 godina sreće, ljubavi, poštivanja, partnerstva, šta još čovjek da poželi'', sretno priča Indira. 

U njihovu slučaju ne ostaje mnogo za poželjeti jer osim što se Indira Miri zaklela se na ljubav u dobru i zlu, zaklela se i na onu poslovnu. Miro je preuzeo svu organizaciju u njezinoj karijeri. Zajedno rade i dizajnerski namještaj s Indirinim potpisom. Hoće li 7. godina biti krizna? Indira odbija pasti pod utjecaj praznovjernih priča:

''Već grickam nokte, sedma godina se bliži, i nisam praznovjera, sedam je moj omiljeni broj'', tvrdi. 

Iako je kronakriza poprilično pogodila glazbenu industriju, izolacija je za nju bilo izrazito kreativno razdoblje, tijekom kojeg je objavila pjesmu ''Za milijun godina'', ali i pisala nove. U planu je i skori izlazak njezina drugog samostalnog albuma:

''Naravno prije toga ću izbaciti jedan dobar singl da nas sve malo malo promrda. Napisala sam jako puno tekstova, ja ulazim u studio, radim na drugom samostalnom albumu, i sigurna sam da će to biti moj potpis u cijelosti kad su u pitanju tekstovi. Imam mali glazbeni studio doma, imam teretanu doma, imala sam apsolutno sve kod kuće i to je veliki blagoslov'', priča Indira 

Velik blagoslov je i kada publika voli tvoje pjesme. Na Dori nije odnijela pobjedu, no pjesma s kojom je na njoj nastupila Hrvatsku će predstaviti na Eurosongovoj tradicionalnoj manifestaciji ''Second chance'', na kojoj se odabire najbolja pjesma od onih koje se nisu plasirale na Eurosong.

''Pa ja ću bez lažne skromnosti reći da ja volim pobjeđivati, a volim i da je pjesma slušana. Jako se tome veselim, ogranak francuski je taj koji će organizirati tu cijelu priču i sad grickam noktiće koji ću plasman osvojiti'', priča. 

Koncertna sezona za nju počinje već ovaj tjedan, a vratila se i snimanju showa ''Tvoje lice zvuči poznato''. Pred nama su odlične transformacije zbog kojih, kaže, katkad poželi, umjestu u žiriju, biti kandidat:

''Od domaćih bi bila Josispa Lisac. Jedva čekam da počne TLZP, zato što je to uistinu kreativan show, i sama sam doživjela jako puno transformacija i moram kandidatima uistinu čestitati na trudu, oni su fantastični, neke smo epizode već vidjeli ali možemo očekivati veliki spektakl'', priprema nas Indira. 

A nakon svakog nastupa ili snimanja, Indira se sretna vraća svojoj obiteljskoj oazi, u kojoj je posljednjih mjeseci nastala gužva...

''Kod nas je uvijek gužvovito. To jeste ljepota svega ovoga, naravno stigla je naša mala lijepa Zeta. Dekso je dobio fantastičnu družicu. I oni su apsolutni vladari dvorišta. Grof, Mrvulja i pikulja su naše male mačkice, one su doma i ljudi moji ako imate mogućnosti dajte udomite koje dlakavo, malo stvorenje koje će vam tako uljepšati život'', poručila je Indira. 

Kada bi još u gužvu stigao mališan ili mališanka, veselju ne bi bilo kraja. No Indira i Miro primjer su da sreća nije time uvjetovana:

''Suprug i ja stvarno uživamo u sreći i u životu i moram priznati da stvarno nismo apsolutno s ničim opterećeni'', zaključial je svima omiljena Indira. 

Kako god bilo, sreća i ljubav je, sigurni smo, na njihovoj strani!

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene