Ledena kraljica Idora Hegel prije deset godina Zagreb je zamijenila Los Angelesom.

Galerija


Povodom pedesete Zlatne piruete na kojoj je nastupala, tjedan dana Idora Hegel provela je u rodnom gradu. Doznali smo sve o njezinu novom životu u Americi, te sinu kojem prognoziraju da će postati novi Federer i prijateljstvima s poznatima.

Vezani članci Slika nije dostupna Predsjednica bodrila kćer Katarinu na Zlatnoj pirueti Slika nije dostupna Ivana Nanut privukla pažnju južnokorejskih medija!

Naša proslavljena klizačica prvi put je, nakon 6 godina, u svoj rodni grad došla u vrijeme održavanja manifestacije koja je Zagrebu priskrbila titulu najljepšeg adventskog grada.

Idora je ponosna mama trojice sinova. Najmlađeg Davida dobila je prije nepune dvije godine. Druga dva sina, bave se tenisom, a starijem Marku, prognoziraju kako će postati novi Federer.

''Moram priznati da sam jako sretna i zadovoljna i svakom bi preporučila, nikad ne bih promijenila niti jedan dio svog života iako su to ogromna odricanja. Nema skijanja i ljetovanja s prijateljima, izlazaka... Ja sam do dvadeset godina bila u 10 h u krevetu zato jer ujutro imaš trening u šest'', kazala je Idora ćiji klinci također kreću njezinim sportskim stopama.

Idora Hegel (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Idora Hegel (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Uz mamu koja iza sebe ima sjajnu klizačku karijeru, savjete osmogodišnjem Marku daju i Iva Majoli, koja je Idorina vjenčana kuma. Ali i Goran Ivanišević koji je odličan prijatelj njegova tate Jakše Mrčele.

''Hvala im svima što imamo priliku od takvih ljudi saznat nekakve informacije da bi pomogli svom djetetu. Oni govore da je talentiran, a sad to je toliko daleko od nekakve realnosti hoće li bit ili neće bit ja sam tu da mu pružim priliku i da mu pomognem ako dođe do jednog nivoa pa i ako dođe do collegea ja ću biti presretna kao i svaka majka. Neka je samo živ i zdrav, a sad u božje ruke'', govori Hegel.

Razlog Idorina posjeta Hrvatskoj je pedeseti rođendan omiljenog joj natjecanja, Zlatne piruete. Tom prigodom Ledena kraljica ponovno je stala na klizaljke. No tremu nije imala zbog nastupa, već činjenice da je nakon dvanaest godina i tri trudnoće morala odjenuti svoj stari kostim.

Cijeli intervju pogledajte u našoj video priči.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.