Od Hrvoja Šalkovića ni traga ni glasa. Povukao se iz javnog života, ugasio tad aktualne profile na društvenim mrežama te se posvetio očinstvu i novom biznisu. Gdje je danas i čime se bavi, saznala je naša Sanja Kuzmanović.

Galerija


Jedno vrijeme punio je medijske stupce, a zatim je zavladalo zatišje.

Vezani članci Severina Glamurozne na crvenom tepihu, dok peku krumpirušu ili muzu kravu, koje izdanje slavnim Hrvaticama bolje pristaje? Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica i suprug Boran Uglešić ostvarili dugo sanjani san: "Stvarao se nekih 15 godina"

Od Hrvoja Šalkovića ni traga ni glasa. Povukao se iz javnog života, ugasio tad aktualne profile na društvenim mrežama te se posvetio očinstvu i novom biznisu. Gdje je danas i čime se bavi, saznala je naša Sanja Kuzmanović.

"Šljakam dan i noć i to ti je to, nemam više vremena za gluposti", odmah na početku odgovara Hrvoje te nastavlja iskreno. "Dosadio sam sam sebi. Znaš šta, deset godina društvenih mreža, javnog života, hodanja okolo, postao sam sam sebi dosadan. Mislim da gore od toga ne može, sam sebi si glup, ne? I skužio sam, daj makni se, čovječe, došli su neki novi klinci, influenceri", priča kroz smijeh.

"2010. pratilome pedeset, šezdeset tisuća ljudi, imao sam ugovore i klijente na paušali i uzimao sam veliku lovu, a nisam mogao objasniti ljudima što radim. Ja sam praotac influencera", kaže Shale.

I dok u restoranu vodi posao, u kuhinju, kaže, ne zalazi. "Ja ne idem u kuhinju, imam šefa kuhinje. Ljudi misle da ja baš kuham, ma ne, ali naravno da osmišljavam jelovnik."

"Sad zvučim kao neki stari deda, ali mislim da sam odživio jedan lijep život. Napravio sam lijepe stvari, napravio sam dosta i gluposti. Promijenio bih puno glupih rečenica koje sam izgovorio i javno i privatno. Ne bi bio možda s nekim curama s kojima nisam trebao biti i potrošio vrijeme i ne znam kaj."

Jedina posebna osoba u njegovu je životu njegov sin, kojeg je dobio u vezi s glumicom Anom Gruicom.

"To je takva glupost, nemam vremena za cure. Mislim, nek' naleti, pa ću ja naći vremena, ali nema kandidatkinja baš previše", iskreno priznaje, a raspričao se i o tome kakav je otac.

Video pogledajte u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Nina Badrić pohvalila se jahtom od 143 metra na kojoj uživa s najbogatijom Srpkinjom