Zbog ljubavi prema Lijepoj našoj nastupa za hrvatsku ragbijašku reprezentaciju, a u Zagreb putuje s drugog kraja svijeta.


Jai Ayoub i Dušan Hakaraia hrvatski su ragbijaški reprezentativci iz Australije, odnosno Novog Zelanda. Lijepu našu su prvi put posjetili prije otprilike osam godina jer su htjeli upoznati zemlju svojih predaka.

Društvena krema na otvaranju kolekcije Vugrinec

Vezani članci Slika nije dostupna Oni su seksi strana Olimpijskih igara Slika nije dostupna Sedmero poginulih u padu malog zrakoplova

'Moja majka je Hrvatica iz Male Dube na Pelješcu. U Hrvatskoj sam, čini mi se peti put. Sviđa mi se ovdje', kaže Dušan. Simpatični sportaš nam je povjerio da zna vrlo malo hrvatskih riječi te otkrio da mu je san naučiti pjevati hrvatsku himnu.

Dušan je i pred našim kamerama demonstrirao i kako se izvodi haka, poklič koji su izvorno izvodili maorski ratnici prije bitke, naglašavajući svoju snagu i junaštvo kako bi zastrašili protivnike.

Nogometaši i manekenke: Ima li neka tajna veza ili je riječ o predrasudama?

Pred našim sportašima je svijetla budućnost, a mi im želimo da izbore nastup na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru i u Brazilu sljedeće godine ostvare dio svojih snova. Pogledajte priču o ovim dečkima u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook