Glumcu će ovo biti četvrti brak, a da je sidro odlučio baciti u Beogradu, dokazuje i činjenica da je prošle godine tamo otvorio noćni klub.


Već godinama Franu Lasića može se češće sresti u Beogradu. Iako se dugo vjerovalo, a tako je i glumac izjavljivao u svojim intervjuima, kako je razlog posao, izgleda da se zec krio u drugom grmu. Iz krugova bliskih glumcu, doznajemo kako je Frano odlučio po četvrti put se oženiti.

Vezani članci Frano i Milena Lasić Frano Lasić otkrio ime sina, njegova 32 godine mlađa supruga prepričala kroz kakvu je dramu prolazila prije poroda Milena Lasić - 1 32 godine mlađa supruga Frane Lasića prvi put pokazala njihovog sinčića, no ime ipak još krije

'Nikada ne možete reći NE na to, jer nikad ne znate što vas u životu čeka', svojedobno je rekao Frano.

O Franinoj odabranici malo se toga zna. Osim što se sa sigurnošću može reći da nije ljubiteljica medija. Jer, iako je par zajedno već duže vrijeme, zajedničke snimke su vrlo rijetke. inMagazin snimio ih je zajedno u prosincu 2013. godine, na izboru za osobu godine u Beogradu.

VIDEO Najerotičniji filmski parovi bivše Jugoslavije

Glumcu će ovo biti četvrti brak. Prvi put srce mu je osvojila Maja Nikšić, s kojom ima sina Janka. Nakon toga oženio se 1983. godine Ljiljanom iz Beograda. Razveli su se nakon samo 21 dan, čime je Frano oborio hrvatski rekord u trajanju braka. Deset godina kasnije stupio je u treći brak sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik, s kojom je dobio i dvoje djece.

Izgleda da je fatalna Milena uspjela osvojiti srce zgodnog glumca i da će sretan par uskoro uploviti u bračnu luku, a cijelu priču o četvrtom braku velikog zavodnika pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook