Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Palm Springsa, Roterdama i Toronta, hrvatski film 'Kosac' napokon stiže i u naša kina. Doznali smo tko je sve došao na premijeru i zašto je ovaj film osvojio srca publike!


Čekali su čekali i dočekali. Dugoočekivani film 'Kosac' napokon stiže i u zagrebačka kina. Mnoga poznata lica dan prije Valentinova došla su pogledati priču o čovjeku kojemu je pogreška koju je odavno napravio potpuno izmijenila život.

Vezani članci Robbie Williams Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci Frano Ridjan za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Omiljeni voditelj otkrio nam je svoj recept za uspješan brak, ali i što misli o vlastitoj supruzi

'Zamisli, baš krivi tajming! Ovo je film za ljude koji ne vole ljubav', rekao je redatelj filma Zvonimir Jurić.

Objavljen dokumentarni film o Toši Proeskom

Sudeći po kritikama koje je film dobio ranije, takvih je mnogo. A za to je zaslužna provjerena glumačka ekipa na čelu s Ivom Gregurevićem i Mirjanom Karanović. A tu su još i Lana Barić, Igor Kovač, Nikola Ristanovski, Zlatko Burić... Na pulskom festivalu 'Kosac' je pobrao brojne nagrade. Između ostalih Igor Kovač nagrađen je za najbolju sporednu ulogu.

'To mi je već druga, treća uloga. Stalno sam neki cinker u kvartu. Ne znam, idu mi te uloge, vjerojatno zbog očiju', rekao nam je Kovač.

Malo mjesto u Slavoniji, u kojem je radnja smještena, Koscu nije dalo drugu priliku. Ali zato naši sugovornici dali bi mu je bez pogovora.

'Apsolutno vjerujem u druge šanse. Ja nisam netko tko je zlopamtilo. Iz nekog svog iskustva, čak i neke velike boli koje sam pretrpila u životu, sam u stanju prevazići i oprostiti', rekla je glumica Lana Barić.

'Sredina treba naučiti praštati u svakom slučaju. Ljudi smo, greške su svakome moguće', slaže se glumac Robert Kurbaša.

Nakon Pule, 'Kosac' je bio na programu nekih prestižnih filmskih festivala, poput Toronto International Film Festivala, Palm Springs Film Festivala i mnogih drugih festivala. Kritiku diljem svijeta već je osvojio - sada je na redu domaća publika. Više o filmu pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook