Bez imalo skromnosti slobodno možemo reći kako imamo najzgodniju reprezentaciju na svijetu. Mladi, lijepi i uspješni - pred nama je bio najteži zadatak - izdvojiti one koji su nas, osim iznimnim talentom, zadivili i izgledom. Predstavljamo najbolje od najboljih ili, bolje rečeno, najzgodnije dečke hrvatske reprezentacije.

Galerija


Stoti nastup za reprezentaciju, ali i da tisuću puta istrči na travnjak, Vedrana Ćorluku bismo uvijek rado gledali. Takav ljepotan teško komu može dosaditi. Visok, crn, zgodan, neodoljivog osmijeha. Pa tko ga ne bi uvrstio na listu najzgodnijih nogometaša. Nažalost, sretno zauzet, no među brojnim tetovažama, našla se jedna sa slikom psa, ali ne i Franke.

Vezani članci Vatreni u Zadru (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Luka Modrić priznao što je sanjao kao dijete, a Mladen Grdović otkrio kakav je Luka kada se ugase kamere Dejan Lovren (Foto: Getty Images) Ne vole samo loptu i lijepe žene: Naši Vatreni veliki su ljubitelji tetovaža, a evo koje su dijelove tijela sve ukrasili

''On taj šarm dobiva s godinama ali upoznala sam ga i privatno je kvalitetan dečko. Uz to što radi je i pozitivna osoba, za Čorluku su samo rijeci hvale'' kazala je Ivana Delač Đolo.

Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)
Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

''On je veliki humanitarac, koliko ja znam'', govori Paola Valić, a Snježana Mehun nadodaje. ''On je baš frajer, zgodan, otkad se pojavio ima taj stav, djeluje da se pomalo zeza i to mi je super, baš frajerski''.

Prije četiri godine, Dejan Lovren nam je poslao lijepu razglednicu iz Brazila. Njemu se, doduše, nije svidjela, ali nakon toga, ime mu je uklesano u liste najzgodnijih.

''Lovren, izuzetno lijep, visok, apolon'', kazala je Ivana Delač Đolo.

''On mi je simpa i drag i mislim da ima potencijala, mogao bi raditi u vrtiću'', smatra Paola Valić.

Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)
Hrvatska nogometna reprezentacija (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Kako je prošao Duje Ćaleta Car, Domagoj Livaković, Andrej Kramarić ili Šime Vrsaljko, pogledajte u našoj video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.