Pravi frajer

'Ne pokazujem svoju nježniju stranu, ipak sam macho Dalmatinac!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Uz njegove romantične evergreene rodile su se brojne ljubavi, a s nama je podijelio svoju romantičnu stranu i otkrio kakve pjesme nikada ne bi pjevao!

Svi oni koji su bili u Lisinskom na koncertu Harija Rončevića znaju da je večer bila ispunjena odličnom glazbom i emocijama, a oni koji nisu bili te sreće, imaju priliku nadoknaditi propušteno jer upravo je objavljen album 'Kad zapiva Dalmacija'. Uz to što promovira novi album, Hari je već pripremio pjesmu za nadolazeći Zagrebački festival, s ponešto drugačijim zvukom. Hit u Lijepoj našoj često podrazumijeva narodnjačku melodiju, no njega takve pjesme jednostavno ne zanimaju.

Pogledaj i ovo Klapa Kampanel šarmantni Kampanelovci Ponovno pogodili "u sridu": Pogledajte kako se klapa Kampanel snašla u neobičnim ulogama!

Promocija kakva se čekala – Hari Rončević i klapa Kampanel oduševili Green Gold Club!

Njegove su pjesme uglavnom vrlo romantične, no popularni pjevač rijetko pokazuje svoju nježniju stranu.

'Ne radim geste, malo se sramim, ipak sam macho Dalmatinac! Neka romantična gesta iz mog života je da sam doveo ženi tamburaše u stan za rođendan, a ona ih voli. Voli kad je malo veselo, a kako ja baš i ne idem na ta mjesta, onda njoj to fali', otkrio je pjevač.

Umjesto tamburaša radije bira klape, a uz njega je klapa Kampanel predstavila svoj prvi album božićnih pjesama. O čemu se radi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene