Domaća publika upoznala je Guya Pardillosa u showu Supertalent. A kako izgleda kad šeta ulicom i prolaznicima čita misli, pokazao je samo za nas.

Galerija


On je mentalist, mađioničar i hipnotičar. Francuz s hrvatskom adresom. Domaća publika upoznala ga je u showu Supertalent. A kako izgleda kad Guy Pardillos šeta ulicom i prolaznicima čita misli, pokazao je samo za nas.

Vezani članci Željko Novosel (Foto: Nova TV) Žena mu je zaprijetila ako i peti put dođe na Supertalent, ali on je nije poslušao! Evo što mu je rekla Zbor Supertalent, Martina Tomčić i Maja Šuput (Foto: Screenshot Nova TV) Potraga za novim Supertalentom se nastavlja: Tko je Maji razmazao šminku, a tko joj je vratio osmijeh na lice?

"U Hrvatskoj je - Ma daj, to je moje scensko ime "Ma daj" jer kad sam došao u Hrvatsku počeo sam raditi neke trikove. Ne znaju mi ime i kažu Ma daj, tako su me počeli zvati", priča Pardillos. Da želi biti mađioničar znao je kad je imao samo sedam godina. A otad ljubav nije splasnula. "Za mene je to jučer. Imao sam sedam godina i rekao sam mami želim biti mađioničar, a ona je rekla da-da. A ja sam nastavio 10 godina kad sam imao, 15 godina - želim biti mađioničar. Sad imam 47 i još sam mađioničar", priča vedri Francuz.

Guy Paradillos (Screenshot: Video)
Supertalent Guy Pardillos

U isto vrijeme on je klasični mađioničar, hipnotizer, iluzionist, mentalist, čitač misli i zabavljač. Prvi trik izveo je s kartama. Guy se u Hrvatsku preselio prije 4 i pol godine. "Slučajnost - zbog supruge jer su njezini roditelji Hrvati, ali napustili su Hrvatsku prije mnogo godina. Došli smo ovdje jer je otac moje žene preminuo i ona se željela vratiti kako bi upoznala svoje korijene. U to vrijeme imao sam izbor otći u Las Vegas, Los Angeles ili Hrvatsku. Kad mi je rekla Hrvatska rekao sam stvarno - Zašto ne", otkriva. Priznaje kako mu je teško naučiti hrvatski jezik, a što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.