Čestitamo!

Startaj Hrvatska: Zorina mast je hit-proizvod 2020., o njoj se već proširio glas i izvan Hrvatske

Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska Nova Studio 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Čipčić Goran Čipčić Goran Čipčić Zora i Goran Čipčić Zora i Goran Čipčić Kandidati Startaj Hrvatska Mary Novosel Diana Prpić Helmut Fenzl Ivana Perić +1 Tijana Božović Galjanić Galerija

Nakon mjeseci truda i rada utrka za hit-proizvod došla je do kraja. Pobjednik Projekta "Startaj Hrvatska" je Goran Čipčić, a Zorina mast je hit-proizvod 2020. Velik uspjeh ostvarili su svi kandidati jer su potpisali ugovor sa SPAR-om Hrvatska. Svoje dojmove poduzetnici su nakon finala podijelili u videu.

Recept zlata vrijedan babe Zore osigurao je Goranu Čipčiću pobjedu u projektu "Startaj Hrvatska".

Pogledaj i ovo Goran Čipčić Uvijek je bio uporan Projekt "Startaj Hrvatska" za njega je bila avantura života koja ga je dovela do uspjeha, a ima i nove planove!

"Ne znam kako točno dočarat babi koliko je značajna uloga svega ovoga za moju budućnost. Mislim da je najbolje da joj kažem da ću se potruditi biti ovakav i kad je više ne bude. Ne znam kako da joj objasnim", priznao je Goran.

"Hit-proizvod je onaj proizvod koji bilježi izvanrednu prodaju, ja bih čak rekao baš iznenađujuće s jedne strane. No želimo nagraditi i razvoj poduzetništva kod naših kandidata i taj aspekt nama je bitan. Znači, kandidat koji je najviše napredovao tijekom projekta, koji je surađivao, obavio sve zadatke u rokovima", objasnio nam je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl.

Goran je s proglašenjem hit-proizvoda dobio i dodatnu godinu ugovora, posebnu promociju te proširenje prodaje na sve SPAR i INTERSPAR trgovine diljem Hrvatske. A za njegovu se Zorinu mast čulo već i izvan granica Lijepe Naše.

"Dobili smo interes iz trgovina iz inozemstva i zahvaljujući konzultaciji sa svima odgovornima u cijelom projektu dobio sam mogućnost za slobodne ruke, slobodno pregovaranje i, eto, mislim da se stvari odvijaju kako trebaju", otkrio nam je.

Poduzetnička budućnost osmero kandidata tek počinje. U finalu prve sezone ''Startaj Hrvatska'' svi kandidati ovog jedinstvenog projekta Nove TV i SPAR-a Hrvatska potpisali su ugovor sa SPAR-om. Na policama SPAR-a i dalje se mogu naći i slatki namaz od batata Batela, pločice Super Heraw te šampon za kućne ljubimce Shapeello.

"Uvijek se nadaš, ali nikada se ne zna što se može dogoditi. Bojala sam se jako, imala sam smanjen dotok disanja, nisam mogla disati koliko me trema stiskala. Bojala se jesam, naravno, ali sam se i nadala potajno", priznala je Diana Prpić.

"Kad okrenem film unatrag, svašta se dogodilo u ovih godinu dana i u biti sam jako ponosna, sretna i zahvalna na ovom projektu", zaključila je Tijana Božović Galjanić.

"Da ću potpisati ugovor, nisam bila sigurna, naravno, to nikad ne možete točno znati, ali osjećala sam da bih mogla. I u početku kad sam počela razgovarati, činilo mi se da možda i neću potpisati, i onda su mi rekli: 'OK, potpisali ste'", otkrila nam je Mary Novosel.

Svi poduzetnici prošli su i brojne prepreke i izazove, a ovaj ugovor dodatni je poticaj nastavak. Vrećice Jaggetyja, teglice s juhom Špajz, ali i pročišćeni maslac Ghee već se nastavljaju puniti.

"Ja sam zadovoljna s tim što je iza mene. Naravno, nije bilo lako, puno je tu truda i muke, puno je vremena. A sad proslaviti s obitelji, s djecom, unucima, prijateljima i prijateljicama i idemo dalje", zaključila je Jasna Karavanić.

"Ja bih svoje putovanje ocijenila ocjenom 10. Bilo je jako lijepo i jako sam ponosna na sebe što sam ovdje", izjavila je Martina Završki.

"Ovo zajedničko putovanje, bilo je zajedničko, bilo je ustvari jako lijepo i neočekivano. Zapravo prepuno nekakvih neočekivanih događanja", dodala je Berna Storjak.

"Možemo jako dobro surađivati zajedno, a najgori dio je ova korona. Cijela ova situacija, to je ono što je bilo najgore. U biti, neizvjesnost nas je pratila od početka projekta", priznao je Donat Rupčić.

Trajni kolač Sparu i dalje nastavljaju raditi Ivana Perić i Deana Miletić.

"Danas kad sam joj javila da smo pobijedile, da smo dobile ovu bitku. Vidjela sam da joj je to puno značilo i njoj to predstavlja dodatni motiv da poslije ove bitke koju smo dobili pobijedimo i rat s njezinom opakom bolešću koja se vratila", izjavila je Ivana Perić.

Potraga za nove poduzetničke snage je već započela, prijavite se već danas na novatv.hr/prijava ako maštate ili razmišljate o tome da se i vaš proizvod jednoga dana nađe na policama SPAR-a Hrvatska!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene