Ni za što ih ne bi mijenjala!

Marijana Mikulić o životu s četiri muškarca: ''Drže me kao ravnu sebi, ponašamo se kao da smo svi isti!''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 1 Objava Marijane Mikulić na Instagramu - 2 Objava Marijane Mikulić na Instagramu - 1 Marijana Mikulić - 3 +0 Objava Marijane Mikulić na Instagramu - 3 Galerija

Glumicu i majku trojice sinova Marijanu Mikulić ne treba posebno predstavljati. Zahvaljujući svom blogu i društvenim mrežama, mnogim je Hrvaticama izvor inspiracije, što zbog recepata zdrave hrane koje svakodnevno objavljuje, što zbog kolumni o odgoju djece. Za IN magazin otkrila je što je najčešće pitaju druge žene, kako izgleda život s četvoricom muškarca te u kojoj bi se ulozi hrabre i snažne žene voljela naći.

Glumica Marijana Mikulić uživa u kuhanju, a svoje kulinarsko umijeće dijeli i s pratiteljima na društvenim mrežama. U pripremanju joj nerijetko pomažu i sinovi, a s objavljivanjem fotografija i videouradaka započela je, kaže, tijekom lockdowna.

Pogledaj i ovo Marijana Mikulić ''oni dani...'' Naša glumica objavila fotografiju bez imalo šminke, pa se zapitala: ''Stručnjaci, postoji naziv za to stanje?''

''I tu je počela moja priča sa sourdough kruhom i uzgojem kvasca'', govori Marijana. 

Kruh od kiselog tijesta ili sourdough zdraviji je, lakše probavljiv i laganiji. Marijana svojoj obitelji svakoga dana kuha obrok bogat vitaminima pa često i otkriva na koji način 'podvaljuje' sinovima različito povrće, ali i kako nabrzinu pripremiti ručak.

''Trudim se da je prehrana što zdravija, nije uvijek, popuštam malo. Klinci kao klinci, najviše vole lazanje, pizze, pohano izbjegavam zbog dubokog ulja, a ovo kad je bolonjez, lazanje, tu se trudim puno povrća nabacati, oni i ne znaju, misle da je meso i tjestenina i super'', priznaje Marijana, koja živi s četiri muškarca. 

''Ja sam odrasla s braćom, nemam sestru, cijeli život okružena sam muškima i bolje sam se osjećala s njima ili sa ženama s muškom energijom. Meni je lijepo s mojim dečkima, ne znam kako bih jednu curicu u taj čopor. Drže me kao ravnu sebi, ponašamo se kao da smo svi isti'', priča Marijana. 

Mare, kako joj tepaju, ima i svoj blog koji je mnogim Hrvaticama izvor velike inspiracije, što zbog recepata, što zbog kolumni o odgoju djece.

I njezino matično kazalište Trešnja napokon je otvorilo svoja vrata publici.

''Krenulo je pomalo, imamo svaki vikend predstave, imamo gostovanja, nadamo se da će ići nabolje'', kaže. 

Cijeli razgovor pogledajte u videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Maja Šuput raznježila sve novom fotkom sina iz rodilišta, snimkom dala do znanja i što joj iskreno treba

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 6 +1 Dino Merlin - 5 Celebrity Rijetko tko zna kako izgleda sin Dine Merlina: Dio je njegovog menadžerskog tima, ali izbjegava javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene