''Prvo je baba krenula s tim''

Momčilo Otašević podijelio zanimljiv ritual koji njegova obitelj uvijek radi prije njegovih premijera!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević - 1 Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 4 Momčilo Otašević Momčilo Otašević +0 Momčilo Otašević i Jelena Otašević Galerija

Nakon premijere na filmskom festivalu u Puli, popoularni crnogorski glumac Momčilo Otašević s ekipom filma ''Po tamburi'' poklonio se i zagrebačkoj publici, a film od danas igra u hrvatskim kinima. U razgovoru za In Magazin priznaje je li imao tremu, kojih se starih običaja još uvijek drži i kako će izgledati nadolazeći blagdani u obitelji Otašević.

Momčilo Otašević je jedan od najzaposlenijih glumaca u regiji. Uz svakodnevna snimanja popularne humoristične serije ''Dar Mar'', te hrvatsku premijeru filma ''Po tamburi'', uz sve svoje poslovne angažmane uspijeva uskladiti i dragocijeno vrijeme sa svojom obitelji, suprugom Jelenom Otašević Babić, djevojčicama Mašom i Lotom te sinom Jakšom. Bez obzira na neispavanost i manjak slobodnog vremena, ovog simaptičnog crnogorskog glumca nećete nikada vidjeti bez osmijeha na licu.

Pogledaj i ovo Momčilo Otašević pridružite mu se Momčilo Otašević sretan je što može učiniti dobro djelo: "Imati priliku pomoći nekome velika je privilegija i čast"

Evo kako se osjećao prije zagrebačke premijere spomenutog filma.

''Moram priznati da sam malo imao tremu, pitao sam Jelenu što ću obući, čudan osjećaj, i liejpo i frka je. Strog sam prema sebi, nikad nisam zadovoljan. Perfekcionist sam'', priznaje. 

Zadnjih par mjeseci bilo mu je poprilično radno i turbulentno. 

''Sa snimanja serije ''Drugo ime ljubavi'' išao sam na snimanje filma. Između sam spavao po kombijima. Bila je jedna situacija gdje sam mislio da sanjam na setu'', ispričao je. 

U Puli su ga na premiejri podržali i ponosni roditelji. 

''Baba je znala prosuti vodu za mnom za sreću prije premijere, a tradiciju je mama nastavila'', otkrio je i dodao da će tijekom blagdana ipak malo odmarati. 

''Radujem se odmoru'', zaključio je za kraj. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene