Kao najbolji švedski krimić

Godinama slovi kao jedan od naših omiljenih i najzaposlenijih glumaca, a i trenutačno radi punom parom, evo što je otkrio o novom projektu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan - 6 Goran Bogdan - 3 Goran Bogdan - 2 Goran Bogdan u filmu - 2 Goran Bogdan (FOTO: Bojan Zibar) +0 Goran Bogdan (Foto: Instagram) Galerija

Goran Bogdan jedan je od naših najzaposlenijih glumaca koji već godinama snima filmove i serije u domovini i svijetu. Trenutačno je u Zagrebu i snima film ''Stric''. Kako pandemija jenjava, nedavno se vratio iz Kijeva, gdje je sudjelovao u novom projektu Dalibora Matanića. Goran je za IN magazin otkrio kakav je osjećaj ponovno putovati te kako se osjeća u svojim 40-ima.

Goran Bogdan već godinama slovi kao jedan od naših najzaposlenijih, najsvestranijih, ali i omiljenih glumaca. Prvi je hrvatski glumac koji je nominiran i za europski Oscar, no skroman kakav jest, nikada ga nećete čuti kako se time hvali. Gogo, kako ga prijatelji od milja zovu, trenutačno u Zagrebu snima film ''Stric'' redateljskog dvojica Andrije Mardešića i Davida Kapca.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

''Ja ću biti pristran što god da kažem. Moj je film, ali dugo nisam čitao zanimljiviji scenarij. Ekipa je fantastična, od Mikija Manojlovića, Ivane Roščić. Neću ništa odavati jer je sve u duhu najboljih švedskih krimića i svaka informacija pokvarila bi gledatelju gušt, ali ja stvarno imam velika očekivanja i jako dobar osjećaj. Glumim oca, ali kao što sam rekao, ne smijem puno otkrivati, sve za ulogu'', govori Goran.

Ivana i Goran ne samo da su najbolji prijatelji već su jedno drugom potpora, i poslovno i privatno. Kako kaže, s njom se uvijek osjeća sigurno.

''Naravno, Ivana ima posebno mjesto, lakše mi je raditi, mogu joj reći sve. Ona mi je najbolje ogledalo, bez zadrške mi kaže, znamo se u dušu'', priča Goran.

Goran već godinama snima u domovini i svijetu, a budući da pandemija jenjava, nedavno se vratio iz Kijeva, gdje je snimao novu seriju u režiji Dalibora Matanića. Kakav je osjećaj opet putovati?

''E, ne mogu ti objasniti, došao sam u free shop, kupio sam 10 Tobleronea, sve one bombone, kao lud. Tek kad sam otišao u Finsku i Kijev, shvatio sam koliko mi fale putovanja i aerodrom. Jedva čekam da sve ovo prođe'', priznaje Goran, koji se cijepio i radi punom parom. 

''Nikad se nije ovako snimalo, ne pamtim, jedno za drugim. Ljudi su željni programa, dugo se čekalo, sad svi trče da se snimi. Uživamo!'' priznaje Goran. 

Bogdan se uvijek rado odazove na hvalevrijedne kampanje koje potiču na malu, ali važnu promjenu. Tako je sudjelovao i u jednoj protiv govora mržnje na internetu, zajedno sa Severinom i kolegicom Hristinom Popović.

''Nismo ni sanjali da će biti tako dobre reakcije'', zaključio je. 

Cijeli razgovor pogledajte u videu!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) Kelly Brook (Foto: Profimedia) +7 Kelly Brook i njezin prsten (Foto: Profimedia) Celebrity Nekima je bila draža kao mršavica, no ova bujna ljepotica i dalje izgleda senzacionalno u badiću

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene