Predstavljeni posljednji kandidati

Vidjeli smo glazbene, plesne i akrobatske točke: Borba za odlazak u polufinale Supertalenta stigla je kraju!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Završene audicije za Supertalent - 11 Završene audicije za Supertalent - 10 Završene audicije za Supertalent - 9 Završene audicije za Supertalent - 8 Završene audicije za Supertalent - 7 Završene audicije za Supertalent - 6 Završene audicije za Supertalent - 5 Završene audicije za Supertalent - 4 Završene audicije za Supertalent - 3 Završene audicije za Supertalent - 2 +0 Završene audicije za Supertalent - 1 Galerija

Glazbene, plesne i akrobatske točke - audicijske emisije Supertalenta stigle su kraju! Sinoć se predstavilo posljednjih 14 kandidata koji su svojim talentima pokušali izboriti prolazak u polufinale.

Njezin je nadimak ''žena od gume''. Anastasia Mazur opravdala ga je sinoć i na pozornici Supertalenta.

Pogledaj i ovo Hayford Okine kralj balansa iz Gane U Hrvatsku je došao zbog Luke Modrića i Supertalenta, pa je pronašao i ljubav, a sada se pohvalio uzbudljivim novostima!

''Vi niste ljudsko biće znate to?'', pitala ju je Maja. 
- da

Akrobatski duet u zraku predstavile su Greta i Lara. Među mlađim nadama Supertalenta bila je i Ana Kanižaj, koja se predstavila na violini. Nina Radović pjevačku točku izvela je svirajući ukulele...

Iz Makedonije je na pozornicu stigao Onur Bekirovski i predstavio se pjesmom.

''Isplatilo se potegnuti iz Makedonije i ostavit komadić duše na pozornici'', poručila mu je Martina. 

Svoje pjevačke sposobnosti pokazale su Zlata Jurišić, Ana Maria Vasiljević i Matea Caganić. 

Pjevačkom dijelu kandidata pridružili su se Ivan Volarević i Gabrijel Ivić. 

Dašak indijskog plesa pred žiri Supertalenta donijela je Antonija Čelan Karuza

Uzbudljivu kombinaciju rumbe i salse predstavili su Andrea Vujović i Faris Karkelja. 

Svoje plesačke vještine pokazala je i Plesna skupina Seven, a recitacijom stihova njemačkog književnika posljednju audicijsku emisiju zaokružio Željko Bosanac.

Nakon predstavljanja svih kandidata, žiri ih se još jednom prisjetio i sve je spremno za prvu emisiju polufinala! Već sljedeće nedjelje na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Getty Images) Avril Lavigne (Foto: Profimedia) +16 Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Nekad i sad Pričalo se da je mrtva i da su svi detalji zataškani, a ona izgleda kao da u 20 godina nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene