Vraća se

'Žene me više žele otkad sam u braku'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Razgovarali smo s 40-godišnjim Giulianom koji nam je ekskluzivno otkrio kako ga žene više žele otkad je u braku, da mu je sin Marko lijep na mamu i zeznut na tatu te da njegovo vrijeme tek dolazi!

Nakon petogodišnje stanke, Giuliano je prošle godine izdao album nazvan 'Sada imam sve'. No, iako nove pjesme dobro prolaze kod publike, priznaje iskreno, nije zadovoljan povratkom jer zna da uvijek može bolje.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaboravljene ljubavi Sjećate se ovih parova? Znate li tko je bio prvi Severinin zaručnik, a kog je ljubio Višnjić?

Za vrijeme stvaralačke pauze najviše se posvetio obitelji, koju smatra osnovom svog postojanja. 'Marko osmijehom može razoružat i izbacit iz takta. Zajeban je za popizdit! Svjestan je svih svojih mana i vrlina, smišan je, ima smisla za humor i to jako koristi', kaže Giuliano o sinu Marku.

>> Vremena se mijenjaju, ja sam u prošlom tisućljeću radio svoj posao'

Giuliano je u braku s Kristinom koja, kako kaže, nije ljubomorna ni na brojne udvaračice kojih nikad nije nedostajalo.

'Ima ih čak i više jer znaju da sam oženjen, pa pretpostavljaju da će imat manjih problema jer sam u obavezi i da ću im manje smetat. Mislim, nemam se ja tu šta branit. Priđu, probaju, vide da ne ide i to je to', kaže pjevač.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene