Uhvaćen!

Opet se uhvatio u koštac s jednom ljepoticom: Giuliano u strastvenom zagrljaju s misterioznom plavušom!

Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) +0 Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

U Giulianovoj glazbenoj kuhinji priprema se novi hit. Pretpremijerno ga je izveo samo za probranu ekipu koja je sudjelovala na snimanju videospota za pjesmu ''Sedam dana tjedno''

Ekipa IN magazina vodi vas na snimanje novog Giulianova videospota za pjesmu ''Sedam dana tjedno''. Nakon Miss Hrvatske, Giuliano sada ljubuje s najboljim modelom Hrvatske, a otkrio je da mu ljepotice za videospotove ''namješta'' supruga Kristina. Kako zvuči njegov novi singl kojim planira rasplesati nadolazeće ljeto, otkriva Davor Garić. 

Pogledaj i ovo Silente "idi" Silante predstavljaju novi singl s dugoočekivanog studijskog izdanja, poslušajte pjesmu koju smatraju svojom najljepšom

Giuliano nestrpljivo čeka predstaviti novu pjesmu svojim obožavateljima.

''Odavno nisam imao ovako dobar špurijus za neku pjesmu tako da sam jako nestrpljiv, već mjesecima čekam kad će izać. I evo napokon!'', kaže Giuliano. 

Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Za potrebe videospota splitski šarmer ponovno se uhvatio u koštac s jednom ljepoticom. Pitamo se što će na to reći supruga Kristina.

''Mislim da će ona to saznat kad bude gledala ili ovaj prilog ili spot'', našalio se naš poznati glazbenik. 

Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Giuliano je ovog puta u zagrljaj stisnuo pobjednicu izbora Model godine Hrvatske Anu Batarelo. U videospotu za pjesmu ''Gdje smo ono stali'' ljubovao je s Miss Hrvatske Majom Spahijom.

''Zapravo, to nije moja greška. To meni žena namješta te cure za spotove tako da bi se to treba njoj obratiti, ali ja nemam ništa protiv'', smješkajući se govori Giuliano. 

Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Giuliano (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Okružen lijepim djevojkama bio je i mladosti, a čak je i hodao s Jelenom Rozgom, doduše u vrtiću, ali i to se računa. S nostalgijom se prisjeća tih dana.

''To je bilo drukčije nego sada, nije bilo mobitela, nije bilo interneta, nije bilo ničega, kad bi se nešto dogovarali, tko zakasni dvije minute gotovo'', prisjetio se pjevač. 

A ovaj je glazbenik i dobar glumac. Oduševljavao je svojim transformacijama u showu Tvoje lice zvuči poznato, imao je ulogu u sedmoj sezoni ''Igre prijestolja'', a glumio je i u mjuziklu ''Naša bila štorija'', za koji se nada da će zaigrati još koji put.

S novom pjesmom ''Sedam dana tjedno'', Giuliano će nastupiti na Splitskom festivalu, a možda ga dopadne i Grand prix.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu IN magazina. 

Zabavni show ''Ženim sina?'' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV! Propuštene epizode besplatno pogledajte na novaplus.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene