Zlatan Stipišić Gibonni ne daje često intervjue. Iako ima status velike zvijezde, on živi mirnim i povučenim životom.


Poznati pjevačZlatan Stipišić Gibonni ne daje često intervjue. Iako je status zvijezde već odavno zaslužio, živi miran život. Zato smo uoči njegova dubrovačkog koncerta, razgovarali o nadimcima i vrtlarenju, ali i novom albumu.

Simpatični i opušteni Gibonni predvodnik je trenda koji je u svijetu već dugo prisutan. Naime, brojne svjetske zvijezde kao sto su Sting, Ringo Star, Nicole Kidman, pa čak i princ Charles, mir pronalaze u radu u vrtu.

'Ja sam čovjek iz grada koji je malo kasnije, u nekoj dobi, shvatio da se najbolje odmorim kad sam u šumi, kad nešto radim s nekim tko me ne može naljutiti. To ti je to. Onda sam se počeo malo zanimati, totalno iz povoja, svašta sam probao, saditi ovo i ono, ali najviše mi se dopalo voće. To mi je terapija, to mi je super. Volio bih da imam više zemlje da si mogu dati više oduška', otkrio je Gibonni o svom hobiju. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Gibonni (Foto: PR)