Donosimo novi nastavak Paprenih kuglica u kojem na škakljiva pitanja odgovara Franka Batelić. Otkrit će vam koja je jedina stvar koju zamjera suprugu Vedranu Ćorluki, tko je za nju najzgodniji nogometaš, ali i što bi bila da nije pjevačica.

Galerija


Pjevačica Franka Batelić bila je spremna za odgovaranje na paprena pitanja, a otkrila je i neke stvari koje njezini obožavatelji dosada definitivno nisu znali.

Vezani članci Franka Batelić - 6 Franka Batelić nasmijala svojim glamuroznim jutrima: "Rijetko uspijem doći do kraja liste" Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka prati utakmicu u najboljem društvu, preslatkom fotografijom sinčića Viktora rastopio je sve

Tako je otkrila da u njezinoj, kao i u svačijoj, biografiji postoji nešto za što ne bi voljela da ispliva u javnost, a s osmijehom na licu otkrila je i što ne podnosi kod svog supruga, nogometaša Vedrana Čorluke. Naime, lijepoj Franki smeta ako njezin odabranik – ne zatvori čep od paste za zube!

Na škakljivo pitanje o tome bi li do kraja života više voljela biti skrušena časna sestra ili razuzdana plesačica – Frankin odgovor bio je unikatan. Između dvije opcije, izabrala je treću – bila bi skrušena i razuzdana pjevačica.

Osim pitanja o bračnom životu bilo je tu i općenitijih pitanja o ljubavi, pa je Franka zaključila kako bi muškarac svaki dan trebao reći ženi da ju voli, a otkrila je i kako je sama vrlo vjerna i odana prijateljica koja ne bi prijavila policiji krađu da ju organizira bliska frendica.

Sljedeće papreno pitanje za Franku odnosilo se na to na što bi radije pristala – na ogledalo na stropu iznad kreveta ili na gledanje nogometnih utakmica s muževim frendovima.

Franka je iskreno odgovorila da je već na gledanje utakmica prešutno pristala jer tu situaciju gledanja s prijateljima doživljava vrlo često. Isto tako je rekla kako je za nju najzgodniji nogometaš bez puno razmišljanja – njezin Vedran.

U Hrvatskoj bi trebalo legalizirati istospolne brakove, ne trebamo tu opće razmišljati“, rekla je Franka na pitanje o tome što bi u Hrvatskoj trebalo ozakoniti, lake droge, prostituciju ili istospolne brakove.

To da je Franka iznimno talentirana već i vrapci na grani znaju, a to je i sama potvrdila odgovorom na pitanje bi li u sljedećem životu radije bila predsjednica svemira ili pastirica pa je rekla kako bi bila“pjevačica, pastirica i pjevačica. Sve“.

Svoj lijepi glas mlada pjevačica pustila je kada je odgovorila na pitanje o tome što misli o prizoru manekenke u zagrljaju znatno starijeg muškarca, pa je tako zapjevala uz smijeh „To je ljubav, to je ljubav, ništa više…“ i dodala kako je Istrijanka, a Istrijani nemaju puno predrasuda.

Za sami kraj paprenih kuglica Franka je odgovarala na jedno životno pitanje – „Što je najvažnije za uspjeh u životu?“ pa je zaključila kako je to pod broj jedan – upornost.

No jednostavnog recepta nema pa je dodala kako je bitna i vjera u sebe i ono što radiš, malo sreće i puno ljubavi i podrške.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Najbolji promotor Hrvatske: Mario Mandžukić oduševio videom naše obale koja ljepotom oduzima dah