Farmu je nakon samo dva tjedna napustio Nedjeljko Bugarija. Borio se, kaže, s predrasudama i klanovima. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu inMagazina.


Nakon samo dva tjedna boravka na najpoznatijem seoskom imanju u zemlji Nedjeljko Bugarija napustio je Farmu. Nakon poprilično neprijateljskog dočeka, sad već bivši famer, priznao nam je kako se borio s predrasudama i klanovima. Situacija na Farmi svakog je dana sve napetija. Stvari će nesumnjivo dodatno zahuktati dolazak dvoje novih izazivača.

NEMAJU POJMA ŠTO IM SE SPREMA Bivši vojnik stiže napraviti reda

Vezani članci Slika nije dostupna Optužbe i odbacivanja - nakon izlaska progovorila o životu na Farmi Slika nije dostupna Farmeri se bore sa strašnom kišom, u pitanju je i tjedni zadatak!

Već treći tjedan za redom vaši felfieji pomažu životinjama. Nakon što smo prikupili novih 150 felfieja, Nova TV u suradnji sa Sparom donirala je hranu za konje udruzi 'Krila-terapijsko jahanje' koja pomaže osobama sa cerebralnom i dječjom paralizom. Ovih osam plemenitih ljepotana svakodnevno radi s djecom predškolske i osnovnoškolske dobi.

Nama to dosta znači zato što je kako bi se reklo u narodu, baviti se konjima skup sport, pogotovo kad se bavite ovakvim socijalnim djelatnostima. Konji pomažu na način pravilnog položaja djeteta na konjskim leđima koji daje impulse u središnji živčani sustav kao da dijete samo hoda, to je specifično za konje, i to nema niti jedna druga životinja. - izjavio je Saša Tuksar, predsjednik udruge ''Krila-terapijsko jahanje''.

Za sada je skupljeno više od 500 felfieja, a društveno odgovorna akcija kojom pomažemo životinjama nastavlja se i dalje. Ne zaboravite i dalje slati felfieje na mail felfieHR@novatv.hr ili objavljivati ih putem #FelfieHR na društvenim mrežama. Svoje fotografije sa životinjama možete uploadati i izravno na našu stranicu, a najbolje felfieje pokazat ćemo i u IN magazinu.

Što je sve Nedjeljko otkrio, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook