Novi uradak

Nekad najljepša Europljanka: Fatalna zavodnica Fani Čapalija ostavlja bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fatalnu zavodnicu za potrebe videospota klape Rišpet utjelovila je nekad najljepša Europljanka, prekrasna Fani Čapalija.

Klapa Rišpet ponovno je za svoje obožavatelje pripremila glazbenu ljubavnu poslasticu. Pjesmi "Kada imam tebe" malo će tko moći odoljeti. Fatalnu zavodnicu za potrebe videospota utjelovila je nekad najljepša Europljanka, prekrasna Fani Čapalija. Bivša Miss Hrvatske povjerila nam je zapjeva li i sama katkad klapsku pismu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Kostadinka Velkovska odlazak velike glumice Ovako je Kostadinka Velkovska govorila u svojem zadnjem intervjuu za IN magazin, nije gubila nadu i imala je velike planove: "To će biti sve u redu!"

"Moj tata, nažalost, više nije živ, ali dok je bio živ, on je na Drveniku bio vođa tih klapa, on je pjevao klapske pjesme. Tako da odmalena mi to nije ništa strano, slušam odmalena i zadnjih par godina mi je drago šta su klape u nas dobile tzv. zeleno svjetlo da se i one mogu pokazati da su super, jer stvarno jesu, šta je - je", priča Čapalija. Iako uživa u pjesmi, Fani nam je povjerila da se u glumi bolje snalazi nego u pjevanju.

"Možda kada si sa društvom pa pjevušiš, ali da je nešto konkretno, ne. To bih radije prepustila drugimma", otkriva ljepotica. A što su o suradnji s Fani otkrili popularni Rišpetovci, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene