Zna znanje

Ovime je Rade Šerbedžija osvojio holivudske ljepotice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rade Šerbedžija otkrio kako mu je ovo snimanje 'Legende o Herkulu' bilo jedno od težih, ali i čime je osvojio holivudske ljepotice.

Redatelj hita 'Umri muški 2' Renny Harlin režirao je i film 'Legenda o Herkulu' u kojem učitelja slavnog mitskog junaka glumi Rade Šerbedžija. Glumac vjeruje kako će film, iako nije dobio dobre kritike, naći put do ciljane publike. Na snimanju se pak jako namučio.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Situacija se smiruje? Angelina Jolie i Brad Pitt opet zajedno: Uhvatili ih fotografi, skupa nisu viđeni još od rujna 2016.

Autogrami Mire Furlan i Rade Šerbedžije su najskuplji na eBayu

'Bilo je katastrofalno. Film će biti dobar. Jako je dobar mladi glumac, ima takvo tijelo, nabildano da izgleda kao robot. To sam snimao u šestom mjesecu, a morao sam puštati bradu zbog kralja Leara jer mi nije bila dovoljno velika', rekao je Šerbedžija.

Ove godine na Brijunima spremaju i dvije nove predstave. Hoće li doći netko od svjetskih zvijezda još ne zna, no dolazak Angeline Jolie još je uvijek u kolektivnom sjećanju. Rade za poznatu glumicu i dalje ima samo riječi hvale.

'Ona je hrabra. Njoj ne treba ta vrsta popularnosti kad je ona svemirski popularna, to je njezin odabir. Hrabrost je otići u Afganistan jer uvijek može zalutati metak ili bomba, ali ona ide dalje', nahvalio je Šerbedžija slavnu glumicu.

Između ostalog Angelini se svidjela i naša hrana. No, Rade joj ipak nije imao priliku spremiti janjetinu, za koju nam kaže kako je njegov specijalitet, a koju je pripremao glumici Charlize Theron.

 

'Ona je obožavala janjetinu koju sam radio, moj me djed naučio. Mi ličani znamo kako se radi, nije to jednostavno - pripremiti vatru, naditi ga, vrtiti, odabrati moment kad ga zaliješ pivom, ostaviti da se ocijedi, ne dati nikome da ga dirne dok se ulje ne pretvori u loj', objašnjava Rade.

Njegovim umijećem glumica je bila oduševljena. 'Ona je uživala, nekoliko je puta jela kod nas janjetinu', otkriva.

U Rijeci trenutno priprema predstavu na akademiji sa svojim studenticama na koje je, kaže, vrlo ponosan. Trebao bi snimati i film sa svojom kćeri Ninom, koja ne namjerava biti glumica, ali toj profesiji ipak ne može odoljeti.

'S Ninom ću raditi mali film u Rijeci s Ahmedom Imamovićem. On je tada napisao scenarij za film s Lucijom, no ona je suviše odrasla pa je došao na ideju: 'ja sam čuo da imaš i drugu kćer koja glumi ponekad', priča slavni glumac.

Rade planira i režirati film 'Oslobođenje Skopja' zajedno sa svojim sinom Danilom. Snimanje će početi već u lipnju u Makedoniji, a raditi sa sinom mu je izuzetno zadovoljstvo. Umjetnički i svjetonazorski slažu se odlično, ipak, privatno baš i ne.

Što je Rade rekao o njihovom odnosu, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene