U prošloj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" nastupila je malena Eva Biljan i to u društvu Ane Vilenice, izvevši hit Whitney Houston ''How will I know''.

Galerija


Iako je prošle nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pobijedio Amel Ćurić kao Kićo Slabinac, žiri i publiku oduševio je i nastup Ane Vilenice u ulozi Whitney Houston. U društvu malene Eve Biljan izvela je pjesmu ''How Will I know''.

Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr)
Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr)

Vezani članci Indira Levak Indira zataknula novac na harmoniku, a i Nives se opustila! Pogledajte ovaj raspašoj! Indira Levak - 2 Promjena na njenom licu zaintrigirala obožavatelje: Indira pozirala u drukčijem izdanju

Eva Biljan ima samo 11 godina, a najviše voli pjevati, plesati i glumiti što je i pokazala nastupivši u ulozi glazbene dive Whitney Houston.

Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr)
Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Foto: PR

“Meni je to oduvijek bio san i jako, jako sam htjela tamo nastupati, fora mi je transformirati se, svidjelo mi se to jako. A i biti Whitney Houston bilo je odlično, nisam uopće htjela skinuti ni periku ni ništa.“, otkrila je Eva i dodala kako je bila tužna nakon završetka nastupa i kako bi sve voljela ponoviti.

Eva je s Anom Vilenicom brzo našla zajednički jezik pa su se brzo sprijateljile.

Kako su se zajedno pripremale za izlazak na scenu i kakvi su bili komentari žirija, pogledajte u prilogu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.