Prava glazbena diva

Tko je malena Whitney Houston koja je žiri showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' oborila s nogu?

Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 4 +0 Tvoje lice zvuči poznato - Pobjednik Amel Ćurić (Foto: PR) - 3 Galerija

U prošloj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" nastupila je malena Eva Biljan i to u društvu Ane Vilenice, izvevši hit Whitney Houston ''How will I know''.

Iako je prošle nedjelje u showu "Tvoje lice zvuči poznato" pobijedio Amel Ćurić kao Kićo Slabinac, žiri i publiku oduševio je i nastup Ane Vilenice u ulozi Whitney Houston. U društvu malene Eve Biljan izvela je pjesmu ''How Will I know''.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr) Tvoje lice zvuči poznato (foto: Dnevnik.hr)

Eva Biljan ima samo 11 godina, a najviše voli pjevati, plesati i glumiti što je i pokazala nastupivši u ulozi glazbene dive Whitney Houston.

Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Tvoje lice zvuči poznato - Ana Vilenica (Foto: PR) Foto: PR

“Meni je to oduvijek bio san i jako, jako sam htjela tamo nastupati, fora mi je transformirati se, svidjelo mi se to jako. A i biti Whitney Houston bilo je odlično, nisam uopće htjela skinuti ni periku ni ništa.“, otkrila je Eva i dodala kako je bila tužna nakon završetka nastupa i kako bi sve voljela ponoviti.

Eva je s Anom Vilenicom brzo našla zajednički jezik pa su se brzo sprijateljile.

Kako su se zajedno pripremale za izlazak na scenu i kakvi su bili komentari žirija, pogledajte u prilogu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene