Autor 'Mižerje'

'Eurovizija je loša za start, no zadovoljio bi me ulazak u finale'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako će se plasirati hrvatska pjesma za Eurosong, Mižerja, teško je predvidjeti. No, njezin autor Goran Topolovac nada se barem ulasku u finale.

Pjesma Mižerja kojom će se Hrvatska predstaviti na ovogodišnjoj Euroviziji njezina autora Gorana Topolovca iznjedrila je iz svijeta anonimnosti. Barem većina tako misli. No, ovaj skladatelj i tekstopisac već je godinama prisutan u ovoj umjetnosti, te je kako njegovi mještani tvrde velika zvijezda u Karlovcu. Stvara klapske pjesme, ima svoj bend te svakodnevno sate i sate provodi u glazbenom studiju.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Mižerja' Napokon imamo i klapu koja će nas predstavljati na Eurosongu!

'Eurovizija je i loša za neki start jer ako odete s lošim plasmanom, kako god vas mediji podignu, tako vas i sruše', vjeruje Topolovac. Istina, teško je bilo što predvidjeti i recepta za uspjeh, barem na ovom natjecanju, nema.

>> Oni predstavljaju regiju na Eurosongu: Tko je vaš favorit?

'Ne kažem da mi nismo slali dobre pjesme, ali možda, možda, izostaju najbolji hrvatski autori koji se jave nakon što se pjesma odabere, onda su voljni svi komentirat, uglavnom kritizirat', poručuje Goran.

'Mene bi osobno zadovoljio ulazak u finale, apsolutno. Tri godine Hrvatska nije bila u finalu tako da je sam ulazak ogroman uspjeh. A nakon toga, što bude, bude', poručuje.

Sve pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene