Stiže u Zagreb

EKSKLUZIVNI INTERVJU Enrique Iglesias progovorio o Hrvatici koju je volio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Enrique Iglesias dao je veliki intervju ekskluzivno za IN magazin Nove TV. Pogledajte što nam je sve otkrio!

Ekskluzivno za IN magazin veliki intervju dao je Enrique Iglesias. Pred našim kamerama progovorio je o dugogodišnjoj djevojci Anni Kournikovoj, odnosu sa svojim slavnim ocem te otkrio vidi li se u ulozi oca. Rođendan će proslaviti u svibnju, na koncertu u Zagrebu, gdje planira provesti par tjedana. Da je sa Hrvatskom dobro upoznat, govori i činjenica da je svojedobno ljubio Hrvaticu! Osim toga, veliki je obožavatelj Luke Modrića.

Pogledaj i ovo showbuzz Divno! Poznati par koji privatni život jako skriva, jednom fotografijom otkrio da je njihova ljubav s godinama sve jača

'Prvi sam put posjetio Hrvatsku, vjerovali ili ne, davne 19... Dobro mi idu datumi. 1997. vidio sam malo obale, ali vrlo malo. Sad mislim da ću ostati dva, tri tjedna', rekao je Iglesias.

'Smiješno što to pitaš jer mi je cura, kad sam imao 17 godina, bila Hrvatica. Vjerojatno zato pitaš jer je poznaješ', rekao je novinarki kada ga je upitala je li ikad bio sa Hrvaticom. Otkrio je da nije slavna u Hrvatskoj, ali jest na Instagramu. Ime nije želio otkriti, jer je, kaže, privatna osoba. Na pogađanje kako se zvala, Enrique nije htio reći ništa! Upitan je li se njegova cura zvala Nives, Iglesias je rekao: Ne! Svojedobno se Enriqeua povezivalo sa Nives Celzijus. Progovorio je i o svojoj velikoj ljubavi, dugogodišnjoj djevojci Anni! S njom svadbu još ne planira, jer smatra da brak ne definira odnos. Obećao je, usto, sjajnu zabavu u Zagrebu te dao riječ da će pokušati posjetiti hrvatsku obalu! Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene