Nedavno zaručena Ella Dvornik rijetko otkriva informacije o svom privatnom životu. No, mi smo saznali što sve mora isplanirati prije samog vjenčanja.


Ella Dvornik, kći preminulog kralja funka Dine Dvornika, u Londonu živi i radi već nekoliko godina. Tamo je upoznala i sadašnjeg dečka, 13 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Piercea, za kojeg se nedavno i zaručila. Svojom pojavom uvijek plijeni pažnju javnosti, ali nerado otkrije koju informaciju o svom privatnom životu.

Vezani članci Bulić nad fotografijama (Foto: Dnevnik.hr) Jedan od najpopularnijih pjevača s ovih prostora otkrio kako se nosi s gubitkom mlađeg brata Sandra Perković (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Zaljubljena Sandra Perković blista od sreće: ''Uvijek sam zaljubljena! Upoznat ćete ga!''

Tako je i bila poprilično škrta o detaljima svog vjenčanja, no naša ekipa ipak je saznala što sve treba napraviti prije nego što izgovori sudbonosno da, je li se priviknula na riječ zaručnik te na kojoj lokaciji bi željela imati vjenčanje. Više pogledajte u prilogu IN Magazina.