Nedavno zaručena Ella Dvornik rijetko otkriva informacije o svom privatnom životu. No, mi smo saznali što sve mora isplanirati prije samog vjenčanja.


Ella Dvornik, kći preminulog kralja funka Dine Dvornika, u Londonu živi i radi već nekoliko godina. Tamo je upoznala i sadašnjeg dečka, 13 godina starijeg britanskog poduzetnika Charlesa Piercea, za kojeg se nedavno i zaručila. Svojom pojavom uvijek plijeni pažnju javnosti, ali nerado otkrije koju informaciju o svom privatnom životu.

Vezani članci Ella Dvornik Ella Dvornik raspametila fanove svojim izborom, evo zbog čega joj pljušte komplimenti sa svih strana In Magazin: Damir Urban - 6 Damir i Milica Urban otkrili na čemu se bazira njihov odnos i zašto se s nikim na svijetu ne bi mijenjali nizašto

Tako je i bila poprilično škrta o detaljima svog vjenčanja, no naša ekipa ipak je saznala što sve treba napraviti prije nego što izgovori sudbonosno da, je li se priviknula na riječ zaručnik te na kojoj lokaciji bi željela imati vjenčanje. Više pogledajte u prilogu IN Magazina.