nije se bunila

Ostala bez hlačica i majice: "Doveli su me pred gotov čin"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Modni dvojac Elfs priredio je u Dalmaciji provod za pamćenje. Tulum na bazenu oduševio je i brojne poznate Hrvatice.

Visoke temperature, sunce, bazen i pogled na more...Ljeto je definitivno započelo vrućim partyjem koji je pripremio modni dvojac Elfs."Dočekali smo ljeto, iza nas je uspješna polovica godine i htjeli smo to proslavit na ovaj način", kaže dizajner Ivan Tandarić. I to na kakav način – okupiti toliko poznatih lica na jednom mjestu, i to na Čiovu – može poći za rukom samo ovim razigranim momcima, koji već neko vrijeme postavljaju trendove te osvaju simpatije poznatih Hrvatica.

Mnogo je poznatih dama zbog dvojice dizajnera pristalo pojaviti se na partyju samo u kupaćem kostimu. "Ovo sam iskusila većinom na putovanjima, jedan tip ovakve zabave i to je upravo ono što smo trebali i baš zam zahvalna našim Elfsima šta su nas pozvali i napravili dobar pool party s odličnom glazbom", kaže Renata Lovrinčević.

"Zapravo su me Alex i Ivan doveli pred gotov čin jer ja sam ovdje došla u vrućim hlačicama, štiklama i majičici i onda me Ivan samo odveo u sobu i i reka – Andrea, ovo je tvoj kupaći, izvoli! I ja sam ga probala i stvarno mi se jako sviđa", dodaje Andrea Šušnjara.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"



Osim što je nedavno Andrea ponijela titulu miss IN magazina koju joj je dodijelio voditelj Dalibor Petko, lenta najzgodnije pripala joj je i na ovoj otkačenoj zabavi. A da zvijezde samo ne tulumare, dokaz je i radno ljeto pred njima. "Glava mi je u koferu, ali nema iskreno ničeg s čime bi ja zamijenila taj osjećaj i tu akciju i taj adrenalin koji imam u životu s onim što radim", otkriva Lana Jurčević.

"Ljeto je radno, imamo novu pjesmu "Žena a ne broj", koja zbilja rastura svugdje po svim gradovima. Tako da sad sam 6. mjesec bila na 6 – 7 gaža i, evo, stvarno svi znaju pjesmu. Čeka nas 7. i 8. radni mjesec – imam jednu malu pauzu od tjedan dana i rado ću je iskoristiti na svom omiljenom otoku Visu", kaže vrckava pjevačica Magazina.

Kad nije u pitanju posao, onda je vrijeme samo za zabavu, no kod Monike Sablić to izgleda malo drugačije. "Tulumarim po noći doma sa svojom djecom, dajem sirupe, inhaliram, liječim alergije, dajem čokolino i tako to", kroz smijeh govori dizajnerica Monika Sablić. Ako je suditi po ovoj najavi, pred nama je ludo i uzbudljivo ljeto.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene