Počinje dugo iščekivana Farma na kojoj svoj novi život u prirodi započinje 14 kandidata. Ekskluzivno smo zavirili u blagodati i šarenilo prirode naše farme.


Ove godine već dobro poznatom farmerskom licu Mije Kovačić pridružit će se i Dušan Bućan koji će biti suvoditelj te trener farmera.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Mislio sam da će svi biti OK, ispostavilo se da ima onih koji nisu' Slika nije dostupna Anamarija u suzama otišla u kućicu za sluge, Hrvoje negoduje

Sve o skorom početku izazova za naše kandidate pročitajte na službenoj stranici Farme.

Samo će jedan biti Gazda Farme, a što će biti ostali?

'Iza mene nalazi se ova prekrasna kuća u kojoj će živjeti 14 kandidata, sa vaše lijeve odnosno desne strane nalaze se objekti u kojima će živjeti stoka koja će služiti farmerima. Pored gospodarskih objekata u kojima se nalazi stoka nalazi se i alatnica i unutra su alati koji će naravno služiti, naravno farmerima', počeo je naš obilazak poznati glumac.

'Farmeri imaju sve što im treba vatra kao najvažnija u ovim hladnim trenutcima koji će nastupiti, dakle kamin i općeniti generalno kuhinja. A onda još jedna prostorija, ovo je prostorija za druženje sastanke jedna onako velika dnevna prostorija sa velikim stolom. A ovdje su i spavaonice - ženski i dio muški dio, brojčano više manje isto s jedne i druge strane, tu se farmeri odmaraju', priča Dušan dok čekamo da počinje domaći reality show Farma.

A i Dušan je inače, sam svoj gazda imanja na kojem živi, tako da će mu uloga farmera biti potpuno prirodna: 'Malo sam moderniziraniji. Ne koristim bas ručnu pilu, palim motorku, volim konje -  jašem ih, divim im se. Ja imam manje životinja nego što će imat farmeri, imam dva konja dva psa i jednu mačku.'

A kako će se naši kandidati snaći u idiličnom okruženju blagodati prirode preostaje vam da svakodnevno pratite na vašim malim ekranima – samo na Novoj TV od 20h.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju