ekskluzivne snimke

VIDEO Vruće na domaćoj estradi: 'Moram priznati da sam baš provokativna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugonoga Splićanka uskoro će objaviti svoj novi videospot za pjesmu 'Kaktus' koju mnogi povezuju i s popularnom pjesmom Lepe Brene iz 84-te.

Nikad zavodljivija Lidija Bačić uskočila je u kostim kaktusa i pokazala svoje čari. Ekskluzivno pred kamerama inMagazinu pokazala je kadrove iz novog spota koji izlazi za nekoliko dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Vruće, vruće "AKO VAS VIDI NJEN DEČKO, NESLAVNO ĆETE ZAVRŠITI" One su fatalne i plave!

Kumovi s Lidijom Bačić snimili novi singl i spot 'Još te čekam' - PREMIJERNO pogledajte!

'Zove se Kaktus. Ja znam da svi u startu misle da je to nešto vulgarno, da ne govorim šta, jel, da se ne izražavam. Ali zapravo jako simpatična pjesma', rekla je Lidija. Zavidnu tjelesnu građu visoka je Splićanka ovoga puta odlučila naglasiti oskudnim odjevnim kombinacijama. 'I moram priznati da sam baš provokativna u spotu. Ništa vulgarno ali je provokativno. Ostavljam publici da vidi spot, mislim da će i se svidjet. I da će ga morati stavljati na repeat', šali se pjevačica. 

Svi koji su čuli Lidijin 'Kaktus' uočili su poveznicu s hitom Lepe Brene 'Boc, boc' iz 84-e. 'Već znam da će oni neki zagriženi hejteri reći pokrala si Lepu Brenu. Ali pjesma stvarno nema veze sa njezinom', kaže Lidija koja ipak ima očitih poveznica s Lepom Brenom – duge noge koje voli istaknuti u minicama.

Za sve gledatelje koji su se pitali kuca li njezino srce za nekog posebnog, Lidija je dala pomalo misteriozan odgovor. 'Pa lipo mi je u ljubavi iako ti ja stvarno ne volim pričati o ljubavi. Ja ti više volim o poslu pričati. I čak onako čim spomenemo ljubav odmah počnem zamuckivati', sramežljivo je otkrila. Više pogledajte u inMagazinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene