Ekskluzivno!

Lijepa Kubanka za In magazin je ispričala sve o odnosu s Danielom Craigom, ali i zašto je plakao na snimanju filma!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas In Magazin: Ana de Armas Daniel Craig u filmu No Time To Die +2 Daniel Craig u filmu No Time To Die Galerija

Najpoznatiji tajni agent 007 sutra napokon dolazi u naša kina! Nažalost, bit će to i posljednji put da će ulogu Jamesa Bonda igrati britanski glumac Daniel Craig. ''Za smrt nema vremena'' naziv je posljednjeg nastavka. Ivana Nanut je za In magazin razgovarala s mladom glumicom iz filma Anom de Armas, koja je utjelovila lik agentice CIA-e. Otkrila je zašto je Daniel zaplakao na snimanju filma te koliko je intenzivno trenirala za svoju ulogu.

Nakon što je 15 godina glumio legendarnog britanskog špijuna Jamesa Bonda, Daniel Craig posljednjim će se nastavkom naziva ''Za smrt nema vremena'' oprostiti od uloge tajnog agenta 007. Emotivni govor Craig je održao pred ekipom filma nakon što je snimljena posljednja scena. Zbog toga je na snimanju bilo emotivno i puno se plakalo. 

Pogledaj i ovo Daniel Craig Recite nam u anketi! Evo kako je umjetna inteligencija zamislila novog Jamesa Bonda, sviđa li se vama ovaj vječiti šarmer?

''Za sve je to bio težak trenutak, rekli smo zbogom. Svi ti ljudi koji su bili s njim 15 godina i taj lik, mogu misliti kako mu je to bilo, i ja sam tamo bila, i sretna sam što sam to sve doživjela'', ispričala je glumica Ana de Armas za In magazin. 

Ana polako, ali sigurno, osvaja Holllywood. Dosad je već glumila s najvećim holivudskih zvijezdama, a zahvaljujući ulozi u filmu ''Nož u leđa'', i s Craigom.

''Postali smo prijatelji, znam da sam bila u dobrim rukama'', govori Ana. 

Mlada Kubanka Ana de Armas u novom Bondu glumi agenticu CIA-e Palomu. Njezina uloga je napisana tek nakon što se pridružila najpoznatijoj filmskoj franšizi, a zbog snimanja filma u kojem je utjelovila glumicu Marylin Monore, imala je svega nekoliko tjedana za pripremu u posljednjem Bondu.

''Imala sam samo tri tjedna za pripremu, to nije puno, bilo je intenzivno, kompleksne su bile scene, trebalo mi je vremena za sve, treninge'', ispričala je. 

Radnja filma započinje pet godina nakon događaja u prošlom nastavku 'Spectru'. Bond živi miran, umirovljenički život na Jamajci, sve dok ga ne zamole za pomoć u potrazi za nestalim znanstvenikom i moćnom tehnologijom. Riječ je o svakako najiščekivanijem filmu godine.

''Za smrt nema vremena' u hrvatska kina stiže sutra, 30-og rujna, a u petak u In Magazinu ne propustite pogledati razgovor s oskarovcem Ramijem Malekom koji je u posljednjem nastavku utjelovio lik negativca Safina''. 

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu In magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Sahranjena Marina Tucaković: Ispunjena joj je posljednja želja, od nje se oprostile neutješne glazbene zvijezde

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene