Finci vole Hrvatice

'Moja bolja polovica nije Hrvatica. Ne znam što se dogodilo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donosimo ekskluzivni intervju s članovima svjetski poznate grupe HIM! Pjevač Ville Valo otkrio nam je da je u sretnoj vezi, ali i da mu se ne žuri u brak kao njegovim kolegama iz benda koji su oženili Hrvatice.

37-godišnji Ville Vallo iza sebe ima preko 20 godina nastupa sa svojim ljubavnim metal bendom HIM, a dobro se sjeća i njihovog jedinog gostovanja u Hrvatskoj 2001. godine. 'Mislim da mi je netko pokušao ukrasti šešir nakon koncerta. Sjećam se toga. Bila je velika rupa, ako se dobro sjećam. Akustika nije bila baš najbolja, ali publika je bila divlja. Ali to je bilo davno, da. Nadam se da ćemo uskoro opet doći', poručio je svojim obožavateljima.

Drogirao sam mamu svoje djevojke kako bismo se mogli 'kresnuti'

HIM je jedini finski bend koji je u SAD-u postigao zlatnu nakladu, a u promociji im je pomogao i Bam Margera iz popularnog showa Jackass. Druženje s tom veselom ekipom mu je bilo nezaboravno.

Zanimljivo je da su dva člana HIM-a u braku s Hrvaticama. Basist Mikko nije htio otkrivati detalje veze s tajanstvenom Vedranom, no zato je bubnjar Mika Karppinen rado ispričao svoju ljubavnu priču sa Šibenčankom Natali koja traje već sedam godina. 'Upoznali smo se u legendarnom klubu u Helsinkiju... No ja sam izgubio mobitel te večeri i nisam ju mogao nazvati, no onda smo se pola godine nakon toga našli na MySpaceu, povezali se, počeli se dopisivati i to je trajalo oko godinu dana prije nego što smo se ponovo našli. Ostalo je povijest', ispričao je Mika koji je s Natali i dobio kćer Laru.

Mika je oduševljen ljepotama Hrvatske, a priznao nam je da je na svjetskom prvenstvu u Brazilu navijao za Hrvatsku. Ville za razliku od kolega iz benda nije u braku, ali tvrdi da je u sretnoj vezi.

'Moja djevojka, moja bolja polovica nije Hrvatica. Ne znam što se dogodilo. Još nisam oženjen, nemam djecu. Drugi članovi benda su u dugim vezama, a ja se trudim. Vidjet ćemo što će biti. Ona je malo Francuskinja, Njemica i pomalo sve. Vrlo je interesantna i ima karakter koji moraš voljeti', priča poznati glazbenik.

Ville svima koji će ih doći pogledati na obližnji Schengenfest obećava spektakl. 'Svirat ćemo kombinaciju starih i novih pjesama. Protrest ćemo guze i pokušati biti najglasniji što možemo', poručuje a vi pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene