Intervju s popularnim Izetom

VIDEO Rekao joj: 'Gospođo, molim vas, dajte me odvalite!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ususret 7. sezoni humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan', u kojoj utjelovljuje karizmatičnog Izeta Fazlinovića, donosimo vam ekskluzivni intervju s Mustafom Nadarevićem.

Mustafa Nadarević nasmijava nas u seriji 'Lud, zbunjen, normalan' u kojoj utjelovljuje Izeta Fazlinovića, a otkrio je kako on vidi svog lika.

Pogledaj i ovo showbuzz Oprostio se na instagramu Faruk iz serije "Lud, zbunjen, normalan" tuguje zbog gubitka voljene osobe o kojoj je brinuo zadnjih godina

'Lik Izeta bio bi nešto između moje babe i nekih ljudi koje poznajem', otkriva glumac.

Ekskluzivan intervju s Mustafom Nadarevićem

Koliko ga poštuju pokazuje činjenica da se neki njegovi kolege boje glumiti s njim. Tako nam je Mustafa ispričao duhovitu anegdotu s jednom statisticom.

'Meni je jako važno da kolegica ili kolega budu opušteni i da se možemo igrati. Imao sam problema s jednom gospođom koja me trebala ošamariti. Jedanput, dvaput, triput...Pa ona stalno tako slabo udara jer joj nije bilo ugodno. Bio sam stari od nje, em sam nekakav glumac, a ona je ipak statistica. I onda sam joj rekao - 'Gospođo, molim vas, dajte me odvalite!' I kad me ta zveknula...Bolilo me, baš me odrapila. Još sam joj rekao neka zamisli da sam njen muž pa sam dobio takvu šamarčinu da sam vidio zvijezde', ispričao je poznati glumac.

Nadarević je također priznao kako ga je teško nasmijati, a viceve o Muji i Haso već sve zna.

'Najviše se nasmijem maloj djeci i životinjama. Kad gledam samog sebe, ne mislim da je to tako teško. Imam zamjerke i uvijek bih volio još jednom ponoviti scenu. Tako da ne gledam snimljene materijale jer bih bio zanovijetalo i to bi trajalo 100 godina', priznao je.

Glumac je priznao i kako je kao mali htio biti detektiv, a ne glumac. 'Htio sam biti detektiv. Imaš pištolj u džepu i tjeraš razbojnike. No, onda me moja bakica dovela u Zagreb i tako sam se počeo baviti glumom', rekao je.

'Kad se krene živjeti, onda se počne i glumiti. Malo dijete odmah shvati što je gluma - počne lagati da ga boli ovo, da ga boli ono... Ja sam često lagao da sam bolestan. U prvom razredu učiteljica mi je dala da igram Crvenkapicu jer sam imao sitni glasić, kao curica. No, nisam nikad mislio da ću biti glumac', ispričao je Mustafa.
A priznao je i koja mu je najveća 'mana'.

'Ja sam velika lijenčina. Kad dobijem posao, onda ga radim, a Boga molim da ga ne dobijem! Kad god mogu tu lijenost iskoristim', priznao je.

A što ga najviše raduje te što ima reći o svojoj ljubavnici, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene