Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od najboljih i najpopularnijih repera s naših prostora Edo Maajka ovih se dana iz Izraela vratio u Zagreb.


Edo Maajka održao je koncert u KSET-u, klubu u kojem je odrastao i započeo karijeru. U ekskluzivnom razgovoru za inMagazin otvorio je dušu te progovorio o danima najveće slave, kćeri i obiteljskom životu u Tel Avivu.

Dugo ga nije bilo u javnosti - Evo čime se sada bavi zagrebački reper Marko Lasić Nered

Vezani članci Pop Smoke Šokantna smrt na glazbenoj sceni: 20-godišnjem reperu provalili u dom usred noći i upucali ga nekoliko puta Slika nije dostupna "Prilično smo bolesni u toj ljubavi, užasno sam ljubomoran"

'Odlično mi je bilo. Stvarno, falio mi je bio Zagreb pravo puno i to se osjetilo i na meni i na izvedbi i na ljudima. Ja mislim i da sam ja njima falio. Bila je odlična sinergija među nama. Jedan od meni sigurno najdražih pet koncerata', rekao je nakon koncerta u Ksetu.

Prije nešto manje od tri godine Edo Maajka je postao otac. Sa svojom drugom suprugom, koja ima dijete iz prvog braka, dobio je kćer Yasmin te se odselio u Tel Aviv, u kojem uživa u anonimnosti i obiteljskom životu. 'Ja sam ti tamo pravi tata, znači kućni čovjek od jutra do mraka. Znači žena radi i onda sam ja s malom, ja uživam s malom, fakat uživam', priča Edo.

 

Reper je poslao poruku onima koji su ga nedavno prozivali i osuđivali dok je iz izraelskog ratnog vihora pozivao na mir i toleranciju. Zaboljelo ga je što su ga vrijeđali jer je navodno izjavio da je zbog ljubavi spreman promijeniti vjeru. 'Naravno da nisam nikad izjavio to. Meni su religije nebitne, stvarno nebitne u životu. Ja ne mogu čovjeka gledati drukčije ako je on kršćanin, musliman, jevrej, budista, meni je to najveći kretenizam koji postoji', poručuje Edo a vi pogledajte i cijeli njegov intervju u inMagazinu. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook