Izazovna vremena

Ecija Ojdanić otkriva kako je proslavila desetu godišnjicu braka: "Treba živjeti ljubav svaki dan"

Ecija Ojdanić - 2 Ecija Ojdanić - 2 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić - 1 +0 Ecija Ojdanić - 2 Galerija

Ona je poznata glumica, ravnateljica kazališta, divna majka i supruga koja u slobodno vrijeme trči maratone. Sve je to Ecija Ojdanić koja je samo za IN Magazin otkrila kako je proslavila desetu godišnjicu braka, kako biti poduzetnik u vrijeme korone, ali i zašto joj je drago da su djeca, unatoč maskama, krenula u školu.

 

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Samo za IN Magazin glumica Ecija Ojdanić otkriva kako je proslavila desetu godišnjicu braka

Umjetnošću poboljšati svijet koji nas okružuje bio je cilj Ecije Ojdanić kada je osnovala kazalište Moruzgva. Pod njezinom ravnateljskom palicom hit predstavama poput "Brodolomki" i "Vla Vla Vlajland cabareta", pronalazi put do srca publike koja ih redovito nagrađuje snažnim aplauzom. No biti poduzetnica u vrijeme korone, u jedanaest godina postojanja kazališta, poseban je izazov.

"Objektivno situacija je katastrofa, ali kad se sve to počelo događati srećom po kazalište Moruzgva mi smo bili u dobroj situaciji. Imali smo dobrih par zadnjih godina i mogli smo si dopustiti malo ovako krizno vrijeme. Moja intimna odluka je bila da se mora raditi. U mom kazalištu je puno ljudi umjetnika koji nemaju samostalni izvor prihoda tako da se dogodilo jedno čudo nakon korone. Mi smo imali trideset predstava ovo ljeto s nikakvom dobiti, ali uglavnom svi su nešto zaradili, naša publika nas je vidjela i ne mogu baš vidjeti da je toliko kazališta imalo toliki broj izvedbi kao što smo mi imali. Evo i nastavljamo hrabro dalje. Hrabrost se uvijek isplati", zaključila je Ecija.

U svibnju je Ecija proslavila deset godina sretnog braka s redateljem Robertom Orhelom, opisala nam je kako je prošla proslava.

"Mirno i dostojanstveno, mi nismo od tih formalnih proslava. Moj suprug i ja slavimo dječje rođendane, Božiće, Uskrse, nekako treba slaviti ljubav i živjeti ljubav svaki dan. A ovo - dobila sam cvijeće, ja sam njemu isto nešto poklonila, dosta smo neformalni i ne patimo od toga. Niti ja patim, a niti on, mislim da je jako lijepo da rastemo zajedno, da imamo dvoje prekrasne djece koja rastu u krasne ljude, da nam je lijepo, da pratimo jedan drugoga u svojim promjenama i to je najvažnije", zaključila je Ecija.

Cvita i Jakov posvećeni su školskim obvezama.

"Mi imamo vrlo specifičnu situaciju, Jakova koji je krenuo u peti razred i Cvitu koja je krenula u prvi srednje. Dakle, dvije velike promjene. Ja stvarno molim Boga, dakle oni su krenuli po modelu da idu u školu, da tako i ostane. Mislim da je jako bitno u tako velikim promjenama da Cvita upozna svoj razred, da upozna svoje profesore, da Jakov upozna nove profesore. Mislim da je za njihovo psihičko zdravlje jako važno da idu u školu pa makar i s maskama puno smo o tome razgovarali. Rekla sam ovo je sad neko posebno vrijeme koje će završti i ne bune se previše ni na maske ni na režim u školama. A takvi smo i Robert i ja, mi nismo previše kenjkavi i mislim da treba stisnuti zube kao što svi trebamo stisnuti zube i izdržati ova izazovna vremena", poručuje glumica.

Da uvijek treba davati svoj maksimum dokazuje i kao poduzetnica pa njezino kazalište i u teškim okolnostima i dalje radi punom parom.

"Preko ljeta je bilo lako jer su bile otvorene scene i bilo je puno publike ja sam sinoć imala predstavu u Koprivnici. Ono zbog čega kazalište jest kazalište je kontakt s publikom i kad je četvrtina gledališta puna to je malo tužno, ali moramo izdržati svi", kaže Ecija.

Uskoro ćemo je gledati u predstavi "Majstori" čija je premijera zakazana za 25. rujna u Rijeci. Ne sumnjamo da će vesela glumačka družina dobro nasmijati publiku.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Celebrity Kći bivšeg para ipak nije sigurna da želi biti dječak? Nakon dugo vremena odjenula suknju i pustila kosu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene