Malo je onih koji od početka pandemije nisu nekoliko kilograma teži. Osobito sad nakon blagdana. Iako ih je lako nakupiti, izgubiti ih je katkad prava muka. Znaju to i naše zvijezde pa su nam otkrile omiljene metode mršavljenja.

Galerija


Vjerojatno nam je svima ovih dana prošlo kroz glavu kako bi bilo sjajno kad bismo kilograme trošili kao živce. Nažalost, oni se ne troše tako jednostavno. Sagriješiti je mnogo lakše, a omiljeni "grijeh" naših zvijezda je?

Vezani članci Miro Čabraja s ljubimcem svinjom Upoznajte najpoznatiju hrvatsku svinju: Ima svoj stan, posjećuje restorane i vozi se tramvajem! Najteža uloga u karijeri Ecije Ojdanić - 6 Ecija Ojdanić uspjela vratiti osmijeh na lica ljudi koji su u potresu ostali bez toplog doma

"Slano, pizza recimo, to je moj tamni predmet želja", priznala je glumica Ecija Ojdanić.

"Ja vam najviše volim neke glupe slatkiše zbog kojih me svi špotaju", otkrila nam je glumica Jasna Palić Picukarić.

"Ja nisam uopće tip od slatkog. Ja volim i sir i pršut i slano volim jesti, ali mislim da sam se najviše debljala od tog sladoleda jer tog mogu pojesti stvarno u ogromnim količinama", priznala je glumica Petra Dugandžić.

Nekima to uživanje ne dolazi na naplatu.

"Ja sam onaj tip koji ima brz metabolizam, kod mene to sve sagorijeva jako brzo pogotovo kad sam pod stresom. Tako da ja moram biti oprezna ,ja moram pazit da dobro jedem jer ako ne jedem gubim kilograme, tako da sam ja onaj drugi tip osobe. Neki se debljaju, a ja mršavim", izjavila je pjevačica Pamela Ramljak.

No takvi kao Pamela su manjina.

"Ako nemamo svijest o onome što unosimo u sebe, onda će se sigurno dogoditi ta nesreća da ćemo povećati volumen", zaključio je glazbenik Jurica Popović.

Tada slijedi dolazi "iskupljenje", a kada je u pitanju Ecija Ojdanić, najefikasnije rješenje je obuti tenisice.

"Trčala sam maraton, trčala sam polumaraton. Nikad nisam mislila da hoću, mrzila sam trčanje, ali nikad ne reci nikad", zaključila je Ecija.

Glumica Petra Dugandžić isto kaže kako je ključna fizička aktivnost.

"Skidala sam kilograme i dijetama i gladovanjem, ali to nikad nije dugoročno i učinkovito", izjavila je.

Odlučite li se ipak za dijetu, poznati nemaju dileme.

"Najdraža metoda za skidanje kilograma, alkoholna, haha, mislila sam tekuća", našalila se glumica Ana Begić Tahiri.

No šalu na stranu, omiljen im je takozvani povremeni post.

"To vam je osam sati. Jedete šesnaest sati, pijete vodu, čajeve ili nekakve napitke koji vam odgovaraju i za mjesec dana vidite rezultat izvrstan", otkrio nam je bivši model Josip Tešija.

"Imam taj režim posta od šesnaest sati, nakon čega jedem u okviru od osam sati i ja to brzo dovedem u normalu

Ako ste mislili da zvijezde sve riješe liposukcijom, varate se.

"Svakoj pacijentici koja hoće ići na liposukciju dam vizitku od nutricioniste i od fitnes trenera pa da oni prvo naprave ono što trebaju", rekao nam je maksilofacijalni kirurg doc. dr. med. Aleksandar Milenović.

Tek nakon toga možete razmišljati o jednoj od dvije vrste liposukcije.

No najbolje je djelovati preventivno, a rješenje zna naša zgodna modna agentica.

"Ne si dopustiti da dobijete pet kilograma viška, jer dvije tri kile se mogu skinuti, ali pet kilograma to je već onda malo teže", poručila je modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Dok čeka sudsku odluku o skrbništvu, Angelina kvalitetno provodi vrijeme s djecom, a odavno nije izgledala bolje