Napetosti ne nedostaje

Drugo ime ljubavi: Kosturi iz prošlosti polako izlaze na vidjelo, a ni s ucjenama se ne staje!

Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi Drugo ime ljubavi +0 Drugo ime ljubavi Galerija

U seriji "Drugo ime ljubavi" napetosti ne nedostaje. Što vas još ovaj tjedan očekuje, pogledajte u našem videu.

Još je jedno burno razdoblje pred junacima serije ''Drugo ime ljubavi''. Ucjene i dalje pristižu na Lolinu adresu, a ona sve govori Nadi, koja joj odluči pomoći.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

''Sad se fakat počinje rasplitati sve što smo zapleli unutra. Odsad pa do kraja bit će stvarno zanimljivo. Tko se još nije uspio navući, neka sad malo počne gledati, fakat će biti dobro'', govori glumica Elizabeta Brodić. 

Nakon sreće zbog vjenčanja Tamaru će sustići njezina burna prošlost. Na vidjelo izlaze njezine kompromitirajuće fotografije, zbog kojih će se sukobiti s Karlom, a u probleme će upasti i Saša.

''Nešto Saša sazna, sad ne smijem otkrivati što, kako i zašto jer toliko se dosad zapetljalo, toliko se otišlo duboko, da sad to treba sve rasplesti, pa da ne otkrivam gledateljima'', objašnjava Momčilo Otašević. 

U novim nastavcima pogledajte i kako se Karmela nosi s novim otkrićima, vezanima za svojeg posvojenog sina i naizgled bezizlaznom situacijom u kojoj se nalazi njezina obitelj. Nove napete trenutke pratite od ponedjeljka do petka od 20:15.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene