Mali manekeni

Doznajte zašto djeca poznatih roditelja osvajaju modne piste

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sin Davida i Victorije Beckham, sestra Kim Kardashian, kćerke glazbenika Stinga i glumca Seana Penna - svi su oni imaju nešto zajedničko!

Koliko su ustvari djeca poznatih ravnopravni s manekenkama bez prepoznatljivih gena u modnom svijetu? Pitanje je koje je pokrenulo pojavljivanje polusestre planetarno poznate Kim Kardashian na pistama od New Yorka do Pariza.

Pogledaj i ovo Cruz Beckham i Tana Holding Zaljubljeni golupčići Njamlađi Beckham ponovno zavodi, 17-godišnjak novu djevojku ljubio i grlio pred znatiželjnim fotografima!

'Sigurno da je to što je roditelj poznat i bavi se određenom profesijom vip ulaznica za taj svijet', otkriva bivša manekenka Suzy Josipović Redžepagić.

A ovako se zabavljaju djeca poznatih!

Danas poznata kuharica i sama je bivša manekenka koja je u svijet modelinga ušla zahvaljujući svom ocu, inače osnivaču poznate diskografske kuće. Odrasla je okružena najvećim glazbenim zvijezdama ovih prostora. Da je imala sluha, šali se, sigurno bi postala pjevačica. Ovako je do svog prvog manekenskog angažmana došla tek što je krenula u vrtić.

Bila sam manekenka još od treće godine. Tada sam rekla - Ja sam manekenka Tudi. Još nisam mogla reći Suzy, ali sam bila manekenka', smije se.

Dokaz je ovoj tvrdnji činjenica i da se njezina kćer Sarah, danas vlasnica modne agencije, svojedobno okušala u manekenstvu.

'Ne mogu reći da je manekenstvo nešto što me ikad pretjerano zanimalo, ali kao i svakom tinejdžeru, bila je to dobra prilika za zaraditi neki džeparac', otkriva.

Svoj džeparac modelingom zarađuje i Coco Summer koju u intervjuima najviše ljuti pitanje koliko je činjenica da joj je otac planetarno popularni Sting pomogla karijeri. I kćer glumice čiji je lik nadahnuće najskuplje torbice svih vremena, popularne Birkinice, Lou Doillon, bavi se modelingom, slično kao i Dylan Penn kćer glumaca Seana Penna i Robin Wright.

Vjerojatno je upravo to utjecalo i na kćerku frontmena najpoznatijeg glam pop benda, Duran Duran. Amber Le Bon miljenica je modne svite. Taj svijet joj je potpuno prirodno okruženje s obzirom da joj je mama Yasmin jedna od najpoznatijih manekenki devedesetih.

Činjenica je da je maleni Romeo Beckham presladak. No, bi li uistinu s tek dvanaest godina iza sebe imao nekoliko kampanja za Burberry da mu se tata ne zove David, a mama Victoria?

I kod nas su se u svijetu manekenstva okušala djeca poznatih roditelja. Najuspješnija od njih bila je Danica Selem, kći poznatog kazališnog majstora i bivšeg saborskog zastupnika Petra Selema.

Koja su još djeca poznatih roditelja ušla u svijet modelinga, provjerite u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene