Puni životne energije

Tko sve slavi 60.rođendan? Poznate zvijezde o ulasku u novo desetljeće života: "Ne plašim se niti jedne svoje godine"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 In Magazin: Poznati u Klubu 60 +0 In Magazin: Poznati u Klubu 60 Galerija

Što je zajedničko Doris Dragović, Tončiju Huljiću, Alki Vuici, Hari Mata Hariju? Svi su oni vršnjaci i svi ove godine ULaze u klub 60. Neki su već navršili, a neki se tek spremaju za ulazak u novo desetljeće života. Kako se osjećaju, zašto o mirovini još ne razmišljaju, poznati Hrvati otkrili su Juliji Bačić Barać za IN Magazin.

Za mjesec dana službeno će šezdesetogodišnjak postati i Tonči Huljić, ali rođendanske proslave, čini se, ipak neće biti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"U ovih gotovo 60, uskoro 60 godina pa sigurno sam dvadesetak puta zaboravio da mi je taj dan rođendan. Ovi svi oko mene moraju znati da mi se to ne spominje. Dobro ga je doživjeti, ali ga nije dobro proživjeti, haha, to je moj stav o
rođendanima", zaključio je Tonči.

Slično razmišlja i Doris Dragović koja je također ove godine navršila okruglih 60.

"Tko to uopće slavi u ovo doba života, to više plačeš kad ti se kupi sljedeća i sljedeća, nego da slaviš. Ja vjerujem da je slavlje u tom smislu nešto što pripada mladima", priznala je Doris.

Ulazak u sedmo desetljeće života danas i nekad, Alka kaže - nije isto.

"Kad vidim ovako neke osobe kojima sam se divila u mladosti kao što su Grace Jones, Blondie, one još uvijek sjajno izgledaju iako su starije cijelo desetljeće od mene", izjavila je Alka.

Rijetko tko bi 60 dao pjevaču Zabranjenog pušenja Seji Seksonu.

"Moja me žena jako paži, garažiran, servisiran,
jedna ruka vozila", otkrio je Sejo tajnu svoje mladolikosti.

A mnogi će se iznenaditi kad čuju da je '61. godište i glumica Sanja Vejnović, a mlađom je čini i njezina vitka linija.

"Nema bez discipline ničega, kad se zaigram dobijem kile, kad pazim, onda pazim. Slatko ubija pa se trudim manje šećera unositi", priznala je Sanja.

Sanjin vršnjak je glumac Emir Hadžihafizbegović koji ima svoj recept za to da duh održi mladim.

"U privatnom i poslovnom životu sam poznat po tome da volim širiti pozitivnu energiju", izjavio je Emir.

Pozitivnu energiju na svojim koncertima širi i Lepa Brena, koja je također u klubu šezdesetgodišnjaka.

"Ja se ne plašim niti jedne svoje godine, niti jedne svoje bore. Mislim da je jedan jako veliki atak na nas žene, uopće ženski spol što se tiče i ljepote i estetike. Nas nekako mnogo ranije postaraju i stavljaju nas u staro gvožđe", smatra Brena.

Brojka 60 ove godine našla se i na torti pjevača Hari Mata Harija te Damira Martinovića Mrlea iz grupe LET 3. A kad su okrugle brojke u pitanju, mnogi su skloni analizi svega što su dotad napravili.

"U nogometu igrate onoliko koliko vam protivnik dopušta. S obzirom na sve okolnosti u mom životu i kako su se meni posložile kockice ja ne da sam zadovoljan, nego prezadovoljan", priznao je Sejo.

"Zahvališ Bogu što si tu, što možeš nešto dobro napraviti, nešto lijepo doprinijeti", dodala je Doris.

I to je najvažnije. Ovi vršnjaci puni su životne energije, o mirovini još ne razmišljaju i pravi su primjeri da se šezdesetih ne treba bojati.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene