Kod kuće u Osijeku

Donna Vekić zbog korone odgodila sve obaveze, a otkrila nam je čime je trenutno zamijenila reket

Donna Vekić - 3 Donna Vekić - 3 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Donna Vekić - 1 Donna Vekić - 2 +0 Donna Vekić - 3 Galerija

Uspješna hrvatska tenisačica Donna Vekić zbog koronavirusa prisiljena je odgoditi sve sportske obveze. Trenutačno se nalazi s obitelji u Osijeku, a teniski reket zamijenila je svojom drugom ljubavi - kuhanjem. Donna nam je otkrila prema čijim receptima najradije kuha, kako provodi slobodne dane te kako je proslavila Uskrs u Hrvatskoj prvi put nakon sedam godina

Posljednje tjedne naša proslavljena mlada tenisačica Donna Vekić provodi na osječkoj adresi, sa svojom obitelji, gdje će ostati dok se stanje ne smiri. Prošlo je mjesec dana otkad je Donna bila na turniru, ali i pravom treningu. U Hrvatskoj ovoliko dugo nije bila još od svoje desete godine.

"Za uskrs smo jeli puno šunke i jaja, najuža obitelj bez baka koje su u potpunoj izloaciji, bili smo obiteljski okupljeni. Jeli smo puno, moram sad par dana više trčati. Ima negdje sedam, osam godina da nisam bila doma za Uskrs, uvijek neki turniri. Sada bih se pripremala za Stuttgart koji je sad otkazan. Nemam taj običaj biti doma kao recimo za Božić ali, svako zlo za neko dobro", zaključila je Donna.

Donna nam je priznala kako svaki trenutak slobodnog vremena provodi kvalitetno i aktivno. Jedna od najdražih stvari joj je kuhanje pa je kulinarske vještine svojih omiljenih recepata podijelila na svojem Youtube kanalu.

"Ujutro puno spavam, inače puno spavam tako i sada. Ujutro kad se dignem lagano kavica jedna, druga, odradim trening ili kod kuće imam traku, pa joga, pilates odem van otrčat kada je lijepo vrijeme i onda kuham. Nagradim se nečim slatkim ali trudim se kuhati što zdravije ali katkad su to i palačinke", otkrila je.

Pandemija koronavirusa diljem svijeta zaustavila je sportska nadmetanja, treninge, putovanja i druženja, a stanka bi mogla potrajati. Najdraži Donnin turnir je Wimbeldon, zbog čijeg je otkazivanja, kaže, bila tužna nekoliko dana.

"Počela sam učiti francuski već dosta puno razumijem ali loše pričam pa sam odlučila sada ga što bolje naučiti jer ga puno koristim kako živim u Monacu, prije sam živjela u Ženevi, tako da ću ga usavršiti"
Najviše mi nedpostaju prijatelji ali i moj tim, moji treneri, s njima sam 46 tjedna u godini. Jako se dobro slažemo, imamo dobru komunikaciju, čim nam otvore granice veselim se vidjeti s njima.
Sa svojim sam kondicijskim trenerom u svakodnevnom kontaktu, adaptiramo program, motivira me da odradim trening. Radimo drugačije vježbe više joge i pilatesa koje nisu dio svakodnevno treninga", otkrila nam je Donna.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN Magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Instagram) +0 Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte zašto ovu ženu koja je u braku s 20 godina starijim glumcem nazivaju jednom od najzgodnijih na svijetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene