Domenica Žuvela gostovala je u Paprenim kuglicama Davora Garića.

Galerija


U koštac sa škakljivim pitanjima ovoga se puta uhvatila simpatična Velolučanka Domenica Žuvela.

Vezani članci Davor Garić (Foto: Dnevnik.hr) Davor je intervjue zamijenio setom serije "Na granici", otkrio nam je u kakvoj ćemo ga ulozi gledati Duško Lokin i Davor Garić (Foto: IN Magazin) Legendarni hrvatski glazbenik pred našim kamerama priznao: "Supruzi sam bio nevjeran tu i tamo"

Ovu nježnu i sramežljivu plavušu danas ćemo vidjeti u jednom sasvim drukčijem svjetlu. U "Paprenim kuglicama" našeg Davora Garića Domenica otkriva detalje iz karijere i života za koje sigurno niste znali.

Prvo pitanje bilo je poprilično lako, pa smo saznali vjeruje li lijepa i talentirana Dalmatinka u ljubav na prvi pogled. "Vjerujem u tu neku kemiju koja se na prvi pogled dogodi ili ne dogodi, ali ljubav ide puno, puno kasnije", otkrila je.

A na koji joj se prizor ubrza puls i uzbude osjetila? Ponuđeni odgovori bili su polugoli fitnes trener na kraju treninga, janjetina s lukom ili omiljeni model cipela ili torbica u pola cijene. Domenica nije oklijevala, fitnes trenera odmah je izbacila, za janjetinu je nlaglasila da ju ne voli, ali cipele i torbe na sniženju...

Na Davorovo pitanje jesu li Dalmatinke najljepše žene na svijetu kratko je odgovorila "jesu". "Pa dobro, nisam radi sebe, ali mislim da su Dalmatinke dosta karizmatične i strastvene."

Kada su u pitanju muškarci, što mlada pjevačica baš nikada ne bi oprostila onom svom? Davor je i ovdje zapaprio zanosnoj Dalmatinki ponuđenim odgovorima. Bili su to prevara, podrigivanje pred njezinim roditeljima i prečesto opijanje s frendovima.

"Ajmo krenuti s podrigivanjem, prvo preda mnom, a onda pred roditeljima, ne mogu to nikako nazvati. Onda prevara, a zatim prečesto opijanje, to mi nije nešto strašno."

Na red su zatim došla "ili-ili" pitanja, a prvo je bilo Rozga ili Severina, zadnje sjedište auta ili kuhinjski stol, mikro bikini ili bunda i šubara, dalmatinski galeb ili slavonski bećar, six-pack ili pivski trbuščić...

Domenica je brzinski odgovorila na sva pitanja, a što je izabrala, saznajte u videu u našoj galeriji. 

 

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način