Domenica Žuvela gostovala je u Paprenim kuglicama Davora Garića.

Galerija


U koštac sa škakljivim pitanjima ovoga se puta uhvatila simpatična Velolučanka Domenica Žuvela.

Vezani članci Maja Jurić Za nju je strast prema poslu presudna, ne voli izlaske, ali je zabavljaju poruke udvarača Davor Garić i Ivan Šarić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić napokon otkrio zašto mu je tako teško organizirati vlastito vjenčanje!

Ovu nježnu i sramežljivu plavušu danas ćemo vidjeti u jednom sasvim drukčijem svjetlu. U "Paprenim kuglicama" našeg Davora Garića Domenica otkriva detalje iz karijere i života za koje sigurno niste znali.

Prvo pitanje bilo je poprilično lako, pa smo saznali vjeruje li lijepa i talentirana Dalmatinka u ljubav na prvi pogled. "Vjerujem u tu neku kemiju koja se na prvi pogled dogodi ili ne dogodi, ali ljubav ide puno, puno kasnije", otkrila je.

A na koji joj se prizor ubrza puls i uzbude osjetila? Ponuđeni odgovori bili su polugoli fitnes trener na kraju treninga, janjetina s lukom ili omiljeni model cipela ili torbica u pola cijene. Domenica nije oklijevala, fitnes trenera odmah je izbacila, za janjetinu je nlaglasila da ju ne voli, ali cipele i torbe na sniženju...

Na Davorovo pitanje jesu li Dalmatinke najljepše žene na svijetu kratko je odgovorila "jesu". "Pa dobro, nisam radi sebe, ali mislim da su Dalmatinke dosta karizmatične i strastvene."

Kada su u pitanju muškarci, što mlada pjevačica baš nikada ne bi oprostila onom svom? Davor je i ovdje zapaprio zanosnoj Dalmatinki ponuđenim odgovorima. Bili su to prevara, podrigivanje pred njezinim roditeljima i prečesto opijanje s frendovima.

"Ajmo krenuti s podrigivanjem, prvo preda mnom, a onda pred roditeljima, ne mogu to nikako nazvati. Onda prevara, a zatim prečesto opijanje, to mi nije nešto strašno."

Na red su zatim došla "ili-ili" pitanja, a prvo je bilo Rozga ili Severina, zadnje sjedište auta ili kuhinjski stol, mikro bikini ili bunda i šubara, dalmatinski galeb ili slavonski bećar, six-pack ili pivski trbuščić...

Domenica je brzinski odgovorila na sva pitanja, a što je izabrala, saznajte u videu u našoj galeriji. 

 

Obline ove Filipinke proslavio je reper s kojim ima neodoljivog sina, a onda je sve završilo na jako ružan način