Svi to možemo!

Domaće zvijezde uključile se u najljepšu božićnu priču: "Pokažimo velika srca i proslavimo život"

Poruka Domenice Žuvele za zakladu Ana Rukavina Poruka Domenice Žuvele za zakladu Ana Rukavina DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Poruka Marka Braića za zakladu Ana Rukavina Poruka Sanje Vejnović za zakladu Ana Rukavina Poruka Lane Jurčević za zakladu Ana Rukavina Poruka Mladena Bodalca za zakladu Ana Rukavina Poruka Domenice Žuvele za zakladu Ana Rukavina +0 Poruka Romine Knežić za zakladu Ana Rukavina Galerija

Marko Braić, Pravila igre, Lana Jurčević, Domenica, Prljavo kazalište i Mejaši samo su neke od brojnih domaćih zvijezda koje su odlučile dati svoj doprinos humanitarnoj akciji "Želim život" Zaklade Ana Rukavina te pozivaju sve građane da im se pridruže.

Cijelog prosinca otvorene su telefonske linije za donacije Zakladi Ana Rukavina. Koncert "Želim život" održat će se i ove godine, no ne na glavnom zagrebačkom Trgu, nego na Novoj TV i njezinim platformama 19. prosinca. I mnoge zvijezde već su se uključile u ovu humanitarnu priču. Lana Jurčević, Marko Braić, Mladen Bodalec, Pravila igre, Domenica i brojni drugi podržavaju rad Zaklade koja spašava živote.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

"Znate i sami kakva su vremena došla, ali ono što je dobro je da Zaklada Ana Rukavina i dalje nastavlja sa svojim radom. Vi naravno, kao i dosada, možete pomoći svojim pozivom na 060 9000", poručila je pjevačica Lana Jurčević.

"Ovim putem vas pozivam da zajedno proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000. Budimo tu jedni za druge onda kada je to najpotrebnije", izjavio je glumac Marko Braić.

"Proslavimo život u ova čudna vremena i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", poručuju dečki iz grupe Pravila Igre.

"U ovim neobičnim vremenima proslavimo život i podržimo rad Zaklade Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", poručio je frontmen grupe Prljavo kazalište Mladen Bodalec.

"I ove godine podržite Zakladu Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000, pokažimo veliko srce jer zajedno možemo učiniti mnogo", izjavila je Domenica.

"Pozivam vas da u ovim neobičnim vremenima ponovno pokažemo zajedništvo, koliko imamo velika srca, proslavimo život i još jednom podržimo Zakladu Ana Rukavina pozivom na broj 060 9000", poručio je Edo Drakulić iz Mejaša.

"Pozivam vas da i ove godine kao i dosad podržite rad Zaklade Ana Rukavina i pokažete još jednom kako ste solidarni, empatični i kako brinete jedni za druge. Pozivom na broj 060 9000 dajte svoj doprinos", pozvala je sve glumica Sanja Vejnović.

"Dragi ljudi velikog srca, ujedinimo se još jednom i pomognimo onima kojima je pomoć potrebna. Zajedno s našim prijateljima iz Zaklade Ana Rukavina pozivam vas da pozivom na humanitarni broj 060 9000 donirate sredstva za daljnji rad zaklade. Humanitarna linija bit će otvorena tijekom cijelog prosinca. Stoga, budite s nama na koncertu "Želim život" 19. prosinca na Novoj TV i portalu Dnevnik.hr te facebook stranici. Od srca hvala", izjavila je voditeljica Nove TV Romina Knežić.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan +0 Maja Šuput Celebrity Zbog seksi, neobične haljine u 6. mjesecu trudnoće Šuput je dobila zanimljivo pitanje pa dala isti takav odgovor

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene