Možda su poznati kao glumci ili pjevači, no kriju i mnoge druge talente.


Ako im dosadi prva karijera, svoje drugo zanimanje mogu potražiti u nekim drugim umjetnostima. 'Bavila sam se crtanjem s pastelama. Ima i te žice, nekako i tih gena u mojoj obitelji.  Mene je,  strah, kad se god nečeg uhvatim, kad mi je malo dosadno pa idem istraživat u drugo područje otkrijem koliko u tome uživam', kaže Nera Stipičević.

Vezani članci Dvojnici - 1 Dvojnici sumnjive kvalitete: Agencija zapošljava brojne talente, ali nisu svi jednaki Slika nije dostupna Jole je pravi 'denser' - Zabavljao se okružen mladim curama!

Luka Nižetić Mariju Petrekoviću: 'Ti si talent svjetske klase!'

Dok bi se Tina Katanić rado okušava u pjevanju! 'Nisam se još odvažila onako profesionalne vode, ipak za to treba 300 posto bit u tome. Volim čitati ljude, mislim da sam onako dobar psiholog i psihijatar', kaže Tina. Među domaćim estradnjacima ima i dobrih nogometaša.

Boris Novković, Dražen Zečić, Alen Nižetić i Mate Bulić nalaze se na listi onih koji su jednako dobri u kopačkama kao i na pozornici.

A u kazalištu Kerempuh, nakon jedne predstave, talenti su otkriveni i nastao je bend Čišće Lišće. 'Recimo da sam gitaru krenuo svirat negdje u sedmom razredu, a s glumom sam se počeo bavit u drugom', kaže Hrvoje Kečkeš. Bez obzira na to što je zanimanje, a što samo hobi, važno je da se radi s mnogo strasti. Pogledajte cijelu priču u inMagazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook