inovativna dizajnerica

Osmislila je jedinstvene stvari koje su jako korisne u ovom razdoblju: "To je velika sigurnost"

Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić Novi dizajn Đurđice Vorkapić +0 Novi dizajn Đurđice Vorkapić Galerija

Iz radionice inovativne domaće dizajnerice stiže nešto što nam svima treba. Đurđica Vorkapić osmislila je jedinstvene torbice za čuvanje maski. O čemu se točno radi i koje još ideje ima, objasnila je Ani Veli.

Maske za lice ovih dana čuvamo svuda, u džepovima, u torbicama, vrećicama... Primjetila je to modna dizajnerica Đurđica Vorkapić i došla na jedinstvenu ideju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Ovo je jednostavno današnja potreba. Vi nosite danas masku, ja nosim masku i onda ta maska završi u torbi, a u njoj još imam xx stvari od make up-a nadalje. I naravno da ona nije higijenska ili kad stavite na retrovizor u autu ili u džep, a to radimo svi. Ili koliko puta ste otišli do dućana pa se vratili jer jednostavno maska nije pored vas", ispričala je Đurđica. 

I onda joj je sinulo. "Zašto to ne bi bila nekakva mala torbica koja ima nekakve druge specifikacije pa da jednostavno maskica bude cijelo vrijeme uz vas. Poput mene, evo jednostavno sad ovdje imam torbicu i unutra je maskica. Cijelo vrijeme je maskica prisutna sa mnom", istaknula je dizajnerica. 

Unutrašnjost torbice napravljena je od medicinskog materijala. "Tako da je vaša maskica, pod navodnicima, sigurna. Nikad ona nije sigurna čim je koristite, međutim spremljena je na adekvatan način po medicinskom programu. Znači to je već onako velika sigurnost za razliku od toga da ih nosite ili na ruci ili u vrećici ili u autu ili bilo gdje drugdje", objasnila je Vorkapić. 

Đurđica je uistinu mislila na sve. "Kad prođe korona, a ja se nadam da će brzo, može vam služiti za make up, za sitne stvari ili za sitnice novce kao mali novčanik", rekla je dizajnerica. 

Osim ovog patenta Đurđica je osmislila i košaru za hranu te humanitarni bankomat. "To je način naplate humanitarnih akcija putem bankomata. Jednostavna je naplata. Vi dođete na bankomat, stavite karticu, izaberete na sučelju četiri akcije koje su u to vrijeme. Ana Rukavina, Crveni križ, bilo što izaberete, koliko želite platite sa svoje kartice direktno na račun", pojasnila je Vorkapić. 

Akcije se izmjenjuju svakih petnaest dana. "Na kraju to ispada nekakvih 96 akcija godišnje. Poanta je da ne samo oni koji su medijski atraktivni već i neki ljudi koji stvarno dugo čekaju na nečiju pomoć, mogu doći recimo tih 15 dana na nekakvom bankomatu koji svi koristimo da tih 15 dana netko uplati novac za njih", ispričala je dizajnerica. 

Svestranoj dizajnerici poznatoj po modnim kreacijama koje vole brojne zvijezde, želimo mnogo sreće u budućim projektima.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

  1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Celebrity Zbog jednog detalja svi su uvjereni da je Melania Trump kod kuće dok je na pojavljivanjima mijenja dvojnica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene