Rokeri iz Županje odlučili su prihvatiti režim liposukcijske prehrane

Galerija


Pred ekipom rubrike "Vitki i zdravi" novi je izazov - kako pomoći grupi Opća opasnost da stigne do pola tone rock and rolla. Naime, rokeri iz Županje odlučili su prihvatiti režim liposukcijske prehrane i kolektivno krenuli u borbu s kilogramima.

Vezani članci Dalibor Petko, Matija Cvek i Marko Kutlić Matija Cvek i Marko Kutlić otpjevali viralan hit ‘Miki Milane’, a evo što im je još "smjestio" Dalibor Petko Unuka iznenadila svog djeda (Screenshot: Video) Suze i emocije! Unuka iznenadila svog voljenog djeda: "Ne znam kako bih to opisao!"

"Prvi put radim ovako nešto i nadam se fantastičnim rezultatima. Ovo je za mene veliki izazov i za mene i za njih", rekao je dečkima nutricionist Kenan Mandra.

Dečki su se nakon kratkog razgovora izmjerili u struku te provjerili koliko kilograma imaju. Cijeli bend težak je 601 kilogram.

"Ovo dosad nutricionizam kao znanost nije imao prilike definirati", kroz smijeh je komentirao nutricionist Mandra.

Što su još dečki pokazali, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr