napeta borba

Dečki iz popularnog benda u kuharskom dvoboju: O pobjedniku odlučio frontmen koji je zaludio djevojke

Pravila igre Pravila igre DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Penezić, pjevač Pravila igre - 2 Pravila igre +0 Ivan Penezić, pjevač Pravila igre - 1 Galerija

Čuvenu izreku da ljubav ide kroz želudac, ozbiljno su shvatili bratići Belošević iz Pravila Igre. No pripadnice ljepšeg spola uvijek će prije iznenaditi vlastitim specijalitetom nego odlaskom u restoran. Dečki su svojim primjerom za sva vremena odlučili odbaciti tezu da muškarcima nije mjesto u kuhinji. Vrijede li ondje uistinu njihova pravila, odlučila je provjeriti naša Anja Beneta. Nikako ne propustite prvi "palačinkoboj" na domaćoj javnoj sceni.

Kad su u pitanju bratići Belošević iz Pravila Igre, muškarcima je definitvno mjesto u kuhinji. Jer pravi pripadnik jačeg spola mora, kažu, znati preživjeti i bez ženske ruke za štednjakom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

"Nema smisla da žena, mama, baka odu negdje na more, ili ih nema doma, pa da živiš na fast foodu, pizzama i hamburgerima. Ili da ti šalju s mora, da ti moraju skuhati za tjedan dana da te mogu samog ostaviti za doma, ono ponedjeljak, utorak, srijeda...Tako da mislim da svaki pravi muškarac mora znati brinuti za sebe i sto se tiče hrane. Apsolutno!", objasnili su dečki. 

Dok je klavijaturist Marko talent za kuhanje otkrio prvi put kad je ostao sam doma gladan, bubnjar Goran svoja je kulinarska umijeća otkrio tek nedavno, i to za vrijeme lockdowna. Njegov učitelj bio je upravo Marko. Iako se Goran ne može pohvaliti dugim kulinarskim stažem, ipak je već dovoljno siguran u sebe da bi djevojku na prvom spoju počastio vlastitim specijalitetom.

"Za prvi spoj bih pripremio djevojci nešto od svojih tajnih specijaliteta, nekog asa iz rukava, išli bi na sigurno, tako da ja vjerujem da bi to bile jedne fine meksičke tortilje", rekao je Goran. 

Jesu li dečki samo jaki na riječima ili im dobro ide i u praksi, odlučili smo za početak provjeriti jednim blic testom. Ili, bolje rečeno, zapapriti... Igra se zove: pogodi začin!

Potom su se dečki upustili u napeti "palačinkoboj". Prvi je pred našim kamerama, bijele i crne tipke na klavijaturi, kuhačom odlučio zamijeniti Marko.

"Za ovaj palačinkoboj izabrao sam sljedeće namirnice: banana, 2 jaja, rižino brašno, mlijeko, cimet , malo soli i tajni sastojak: malo arome vanilije!", rekao je. Dok ne gleda, Goran mu ubacuje čili u smjesu. 

Unatoč sitnim Goranovim spačkama, došao je red na serviranje...
"Palačinke smo naslagali na kat i servirat ćemo ih sa popularnim namazom od ljesnjaka kojem kontra notu daje slatkasti pekmez od višnje, malo pudinga od vanilije, malo sjeckanih badema i sirup od agave", rekao je Maro. 

Kucnuo je trenutak za ocjenjivanje. Sudačka palica pripala je pjevaču Ivanu:

"Ovdje je velika borba slatkog i kiselog, fluffy i hrskavog. Ove palačinke nisu nešto na čemu sam odrastao, no moram priznati da su nešto na sto bi se vrlo brzo privikao", rekao je Ivan. 

Sudeći prema Ivanovim komentarima, Goranu neće biti nimalo lako pobijediti protivnika... "Sastojci za moje proteinske palačinke su dva jaja, banana, zobeno brašno, whey proteini od vanilije, borovnice, bademovo mlijeko, sol, kakao i to ćemo sve staviti u ovaj blender i smiksati...Za nadjev na ovim prekrasnim malim palačinkama sam koristio proteinski namaz, razno šumsko voće, borovnice, višnje i maline, zatim agava sirup, bademi i malo naribane čokolade", ispričao je Goran.

"Sad iskreno. Ove palačinke su iznad svih mojih očekivanja i nije da će Goran dobiti visoke ocjene iz razloga što je direktor benda nego iz razloga što su palačinke fenomenalne", rekao je Ivan. 

"Dame i gospodo, vrijeme je da progalsimo pobjednika. Pobjednik večerašnjeg palačinkoboja je Belošević. A koji Belošević?! Goran je večerašnji pobjednik..Došli smo do zaključka da je šegrt pobijedio učitelja, također smo došli do zaključka da Goran treba izazvati nekog na novi palačinkoboj", rekao je Ivan.

"Imam ideju, ima jedna osoba, jedan gospodin koji je mene suptilno izazvao preko Instagrama prije nekoliko tjedana, inače gospodin je jako dobro poznat redakciji In magazina, tako da Hvoje Krolo rukavica je bačena!!!", na kraju je objavio Goran 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene