Tko bi mu odolio?

Zgodni Hrvat koji osvaja žene u tren oka - Evo i čime!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

28-godišnji umaški maneken Dean Pelić zahvaljujući svojem profinjenom izgledu dame osvaja u tren oka, a na glasu je i kao šarmer s itekakvim pokrićem pa će muškarce podučiti malim tajnama zavođenja...

Dean Pelić je u prisnom odnosu s jednom od najseksipilnijih žena na svijeu, izraelskom manekenkom Bar Rafaeli. Sasvim dovoljno razloga da vam odškrinemo vrata života jednog od najtraženijih domaćih modela.

Pogledaj i ovo In Magazin: Iza kulisa sa kandidatima popularnog showa - 4 ''Škicnite'' u backstage! Čarolije, pločice i perike u filmskoj večeri "Plesa sa zvijezdama": Vodimo vas iza kamera najgledanijeg showa!

Naš najtraženiji muški model Vincent Banić snimat će reality u Hrvatskoj!

Modelingom se ovaj dvadesetosmogodišnji Umažanin bavi šest godina. Na domaćem je terenu pokorio sve što je mogao. Na red su došle i svjetske modne metropole. 'Mene ja najviše privuklo tom poslu da putujem puno. Znači da putujem a da nemam nekakvih troškova jer ja kad putujem meni klijenti plaćaju sve avione, vile, vozače, to je taj plus', ističe Dean koji nije samo lijep. Na glasu je kao šarmer i stručnjak za ljepši spol, stoga, zavodnici amateri, papir i olovku u ruke... Zapišite i upamtite pokoji zlata vrijedan savjet.

'Dečki, najbitnije da ste čisti, uredni, ne morate se šminkati kao ja, to je samo za potrebe photoshootinga, ali ono na kraju ne zaboravite, najbitnije je dobar parfem jer parfem izluđuje žene!', naglašava Dean.

Modna prijestolnica Milano sasvim je logična destinacija ovog manekena. Nije ni raspakirao kofere, a modne su kuće već bacile oko na mladog Hrvata. Pogledajte prilog iz inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene