Da nije tragično, bilo bi komično. Čovjek je potpuno pogrešno naslikao Davida Bowieja, a Twitter je planuo!


Kada je objavljena vijest da je preminuo David Bowie, cijeli svijet pao je u tugu. Omiljeni glazbenik dirnuo je svojom karijerom i karizmom mnoga srca, pa ne čudi što su mu mnogi odlučili odati 'hommage'.

Vezani članci Slika nije dostupna BOWIE, PRINCE, MICHAEL... Svijet je u 2016. ostao bez najvećih! Slika nije dostupna Kći Davida Bowiea navršila 16 godina: 'Zgodna na majku, ali i na svog oca'

I dok su svijet ukrasili mnogi murali s njegovim likom, za neke je bolje da nisu donijeli takve odluke. Velika Britanija luduje nakon što je osvanuo grafit s njegovim likom u Sheffieldu. Ulični 'umjetnik' Trik09 naslikao je Bowieja, ali pokojni glazbenik ni približno ne nalikuje Davidu.

Najblaže rečeno, grafit izgleda čudno pa Twitter gori. Ljudi se pitaju kako je moguće da je nađena osoba koja ne zna kako je Bowie izgledao. Jedan od korisnika Twittera išao je toliko daleko da je čak pronašao na koga grafit više podsjeća. 'To je Pat Sharp. Pokušaj ponovno', poručio je tviteraš umjetniku u pokušaju.