Popularna pjevačica i članica žirija na Supertalent showu, Danijela Martinović, otvorila je srce našoj novinarki Dijani Kardum.


Kad je prije više od deset godina posljednji put nastupala u dvorani Lisinski - napravila je pravi raspašoj. Ove godine, Danijela Martinović, također nam priprema puno iznenađenja. No to je bio tek jedan od povoda za razgovor.

Vezani članci Mila Elegović Poznate dame otvoreno progovorile o ljubavnoj prevari i otkrile bi li ju oprostile Danijela Martinović Samo prirodno: Saznajte koje su domaće i svjetske dame rekle ne plastičnim operacijama!

Prisjetila se Danijela da je zbog iscrpljenosti željela napustiti svijet glazbe - Dakle, ja sam došla u jednom periodu taman pred sam rat. Onda smo se fokusirali samo na hrvatsko tržište, naprosto nismo znali, u jednom trenutku je nastao tajac što je normalno zbog čitave situacije i Tonči, kakav je genijalan, napiše pjesmu Mir, mir do neba. To je postao apsolutni mega, giga hit i mi smo išli na turneju Mir, mir do neba, bilo je dana kada smo imali tri koncerta u danu. Dakle zna da je taj mjesec, jedan mjesec sam imala 60 koncerata. – otkrila je Danijela koja je po izlasku iz benda imala svega 42 kilograma. Što je sve otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.

Na koncertu Jednu za ljubav u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju, 28. veljače ugostit će dugogodišnjeg suradnika i prijatelja, glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića.