Imala je 42 kg

OTKRIVAMO Danijela je izašla iz Magazina s namjerom da nikad više ne pjeva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna pjevačica i članica žirija na Supertalent showu, Danijela Martinović, otvorila je srce našoj novinarki Dijani Kardum.

Kad je prije više od deset godina posljednji put nastupala u dvorani Lisinski - napravila je pravi raspašoj. Ove godine, Danijela Martinović, također nam priprema puno iznenađenja. No to je bio tek jedan od povoda za razgovor.

Pogledaj i ovo In Magazin: Josip Plavić - 2 Hoće li biti suradnje? Partner Danijele Martinović progovorio o odlasku iz policije i povratku velikoj ljubavi: "To je jedna njena strana koju ljudi ne vide"

Prisjetila se Danijela da je zbog iscrpljenosti željela napustiti svijet glazbe - Dakle, ja sam došla u jednom periodu taman pred sam rat. Onda smo se fokusirali samo na hrvatsko tržište, naprosto nismo znali, u jednom trenutku je nastao tajac što je normalno zbog čitave situacije i Tonči, kakav je genijalan, napiše pjesmu Mir, mir do neba. To je postao apsolutni mega, giga hit i mi smo išli na turneju Mir, mir do neba, bilo je dana kada smo imali tri koncerta u danu. Dakle zna da je taj mjesec, jedan mjesec sam imala 60 koncerata. – otkrila je Danijela koja je po izlasku iz benda imala svega 42 kilograma. Što je sve otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.

Na koncertu Jednu za ljubav u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju, 28. veljače ugostit će dugogodišnjeg suradnika i prijatelja, glazbenika, tekstopisca i producenta Tončija Huljića.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene