''Ovo je velik trenutak''

Kum Petra Graše i Danijelin prijatelj rekao je što misli o našoj pjevačici, a samo zbog nje je na jednu večer došao iz Slovenije!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tomaž Kavčič Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 8 Danijela Martinović i Marko Tolja Vesna Pisarović i Danijela Martinović +1 Danijela Martinović Galerija

Sjajna atmosfera bila je na Dan žena na koncertu Danijele Martinović u Zagrebu. Publika u punoj dvoranI Lisinski pjevala je s Danijelom od prve do posljednje pjesme. Kao gosti, zapjevali su i Vesna Pisarović te Marko Tolja. Koncert nisu propustila mnoga poznata lica, a ni ekipa In magazina!

Nakon tri godine pauze Danijela Martinović vratila se u Lisinski. Više od dva sata cijela dvorana pjevala je uglas s njom, a ovaj će koncert sigurno još dugo pamtiti i Danijela i njena publika.

Pogledaj i ovo Marko i Branka Grubnić uputili čestitke Blagdanska raskoš i obitelj na okupu: Poznati Hrvati pokazali kako slave Uskrs, evo tko se posebno potrudio oko dekoracije!

''Zaista nisam vjerovala da će mi nakon 30 i nešto godina s mikrofonom u ruci dogoditi se da zaista mislim da je ovo bio jedan od, ne jedan od, nego najbolji koncerat moga života'', kaže Danijela. 

Publika na nogama i sjajna atmosfera od prve do zadnje pjesme - to bi bio najbolji opis ove večeri s Danijelom.

''Moram reći kako sam se malo iznenadila s obzirom na sve te okolnosti kako dugo već nismo bili zajedno na ovakvim koncertima, međutim već na trećoj pjesmi cijela dvorana je bila zaista sam ganuta i duboko zahvalna ovom doživljaju'', priča pjevačica. 

Na pozornici su joj se pridružili i Vesna Pisarović i Marko Tolja.

''Mislim da ovakva atmosfera nije nikad bila, barem kad sam ja bio. Ljudi su od prve pjesme na nogama, stvarno je dokazala da je vječita curica, curetak i ima tu neku luđačku energiju'', priča Marko. 

''Danijela je krasna osoba, vrlo jednostvna i vrlo nesebična u svakom slučaju u svim pogledima'', priča Vesna Pisarović. 

S Vesnom i Markom veže ju dugogodišnje prijateljstvo.

''Imali smo istog menadžera prije 20 godina i prijateljevanja, zajednička zimovanja i onda se dugo nismo vidjele, moram priznati da me iznenadio Danijelin poziv'', priča Vesna. 

''Zapravo smo se i ja i Danijela iznenadili kad smo jedan drugoga upoznali. Ona je mislila o meni da sam ja neki užasno uštogljen dosadan lik, a ja sam imao mišljenje da je ona jedna od onih koji su stalno sretni da ne možeš biti takav, ali ona je stvarno stalno sretna, to je njena dijagnoza ona je stalno sretna i nasmijana'', priča Marko. 

Ovaj koncert nisu propustila ni mnoga poznata lica, među njima i Iva Todorić i Sandra Perković.

''Da, obožavateljica jesam i prijateljica, i drago mi je da sam uspjela podijeliti ovo s njom i biti joj podrška jer ona je stvarno hrvatska ikona'', priča Marko. 

A samo zbog Danijelinog koncerta u Zagreb je iz Slovenije doputovao chef Tomaž Kavčić, vjenčani kum Petra Graše i Danijelin dugogodišnji prijatelj.

''Došao sam samo zbog koncerta da, uvijek moramo podržati te bitne trenutke, ovo je bio velik trenutak'', priča Tomaž. 

''27 godina stvarno nije kratki vijek, ali kao da sam ju upoznao jučer, ali Danijela je uvijek ista, takva kakva je na odru takva je i u privatnom životu, otvorena slatka i duhovita'', priča Tomaž. 

Nije bez razloga Danijela odlučila zapjevati baš na Dan žena, a i u Lisinskom su sinoć prevladavale žene.

''Mislim da svaka žena treba pronaći vrijeme za sebe. Ja sam večeras u društvu sa svojim prijateljicama i mogu reći da je ovo jedna od ljepše provedenih večeri za Dan žena'', priča Sandra Perković. 

''Nakon dugo vremena imam osjećaj da se žene osjećaju posebnije nego inače, kao da se danas više obilježava nego inače'', zaključila je Vesna Pisarović. 

''Ja želim na Dan žena da se prisjetimo puno više, da to bude samo neki simbol ovaj dan ali da se mi sjetimo sve počinje od nas, da svaki dan jednoj ženi kažemo hvala ti što si to što jesi'', kaže Danijela. 

A zahvalna je i Danijela što je i nakon 30 godina na sceni doživjela ovakav koncert.

''Bože hvala ti što si me odabrao i nadam se da sam ispunila tvoja očekivanja'', zaključila je. 

Očekivanja publike i više je nego ispunila.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak +0 Ivana Čuljak Lošić Celebrity Supruga Mate Rimca javno pohvalila svoju svima dobro poznatu prijateljicu: "Ma vidi ti te nogice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene