Malo joj treba

Danijela Martinović: 'Shvatila sam da sam zapravo laka ženska'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Jednu za ljubav' naziv je pjesme koju će ove godine na splitskim Prokurativama predstaviti Danijela Martinović.

Teško da će ovo ljeto ijedna dobra zabava, fešta i druženje proći bez stihova najnovijeg hita Danijele Martinović 'Jednu za ljubav', koji će ova popularna plavuša predstaviti na Splitskom festivalu.

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP ulovile su je kamere Pogledajte reakciju mame našeg plesača kad su mu poručili da ovakav sliči na nju: "Lipa si!"

'Ja sam shvatila zapravo da sam ja totalno laka ženska, da meni tako malo treba. Meni je došao Tomo Mrduljaš i rekao je, Danijela, ajde stvarno, pa nemoj to sada napraviti da te nema na Splitskom festivalu i onda me pogledao s onim okicama pa sam rekla, aj dobro, doći ću, ha ha', rekla je Danijela.

Danijela Martinović objavila novu pjesmu 'Jednu za ljubav'

Nova ljetna pjesma zarazne melodije, koju potpisuju Petar Grašo i Neno Ninčević, izišla je samo 2 mjeseca nakon Danijelina hita 'Dežuraj' koji je trebala predstaviti na festivalu u Vodicama, a koji je na kraju u posljednji trenutak morala otkazati.

'Naprosto se dogodio jedan nesporazum oko datuma i ja sam imala već dogovoren koncert, potpisan ugovor, i naprosto nisam to mogla nikako otkazat. Moram reć da mi je iskreno žao, jer to nije moj način, ali evo, nisam mogla nikako drugačije', rekla je Danijela.

Za razliku od većine svojih kolegica koje se u videospotovima natječu u tome koja će više pokazati, Danijela je ostala vjerna svojem damskom stilu, s daškom holivudskog glamura.

Danijelu je ekipa inMagazina pitala kolika će biti njihova svadba.

'Ako bude i kad bude, samo veliko, ništa malo. Ja sam mala pa sve ostalo mora biti veliko ha ha', rekla je simpatična Danijela.

Više o njenim planovima saznajte u porilogu inMagzina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene